Sund Kost >> Kost

Zink Og Bananer

Zink er et stærkt mineral du har brug for i meget små mængder hver dag. At få tilstrækkelig zink holder dit immunforsvar fungerer optimalt, blandt mange andre fordele. Kød, fisk, skaldyr og mejeriprodukter har tendens til at have de højeste mængder af zink, men du vil få en lille mængde fra bananer, så godt.

Beløb i Bananer

Bananer ikke er den bedste, zink fødevarer, men de vil hjælpe dig med at snige en lille mængde ind i din kost. Store bananer, der er omkring 8 til 9 cm lang og vejer omkring 135 gram har .20 milligram zink. En lille 6 - 7-tommer banan vejer ca 100 gram tilbyder .15 milligram zink. Hvis du er moset bananer til en smoothie eller til at røre i havregryn, vil du få .34 mg fra 1-cup, som vejer 225 gram.

Betydningen af Zink

Mens zink er især markedsføres i kosttilskud for immunforsvaret, det er ikke den eneste rolle i din krop. Mere end 100 enzymer, der er afhængige af zink for at kunne fungere. Det er en væsentlig del af vækst og celledeling, hjælper sår heler ordentligt, processer proteiner, og det spiller også en rolle i din følelse af smag og lugt. Få zink i din daglige kost er vigtig, fordi din krop ikke har en måde at regulere zink niveauer. Hvis du ikke får nok zink, vil du være mere udsat for sygdom, da dit immunforsvar vil ikke fungere på sit bedste, du ikke har en appetit og du lider af alvorlig udvikling.

Din Anbefaling

Zink anbefalinger variere lidt, afhængigt af køn og visse faser af livet. Voksne mænd kræver, 11 milligram per dag, mens kvinder har behov for 9 mg dagligt, rapporter Kontoret for Kosttilskud. Hvis du er gravid, er du nødt til at få 11 milligram hver dag, og hvis du ammer, er du nødt til at få 12 milligram hele dagen.

Fremme Af Zink Indtag

Skivede bananer lave en perfekt korn topper første ting i morgen. Mange typer af morgenmadsprodukter er befæstet med zink-bare læs ernæring etiketten grundigt for at se, om dine foretrukne mærke indeholder mineralet. Morgenmadsprodukter, som er beriget med 25 procent af den daglige værdi for zink har 3.8 milligram i en tre-kvart-cup, der tjener. Hvis du foretrækker det varme korn, vil du få cirka 1,1 milligram zink fra en enkelt servering pakke instant havregrød -- plus zink fra din skåret eller mosede bananer. Lave en yoghurt parfait med bananer. Lav-fedt frugt yoghurt tilbyder omkring 1,7 mg zink. Vask ned din mad med et glas skummetmælk. Otte ounce, har 1 milligram af mineralet.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære