Sund Kost >> Sunde Måltider

Gær-Gratis Meal Plan

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 14 December 2018

For folk, der er følsomme over for gær, som hævemiddel, der hjælper med brød og andet bagværk anledning, at spise fødevarer, der indeholder gær kan føre til en overvækst. For meget gær i kroppen kan forårsage træthed, abdominal oppustethed, gas, svimmelhed og humørsvingninger. Spise en gær fri kost kan hjælpe med at lindre disse symptomer, men tale med din læge, før du starter en ny kost for at være sikker på det er sikkert for dig.

Gær-Gratis Morgenmad

Mens du bliver nødt til at springe toast, herunder fransk toast til morgenmad, der er en overflod af sunde muligheder, der ikke indeholder nogen gær. Æg, for eksempel levere en god dosis af gær-gratis protein. De er også alsidig, så du kan variere din morgen måltid til også at omfatte røræg, en omelet eller en hårdkogt æg. Mange kolde morgenmadsprodukter og varmt kornprodukter, som havregryn, indeholder ikke gær, og mange også levere fiber og jern. Frugt, gær-gratis og tilføjer, C-vitamin og kalium til din morgen måltid. Top kolde morgenmadsprodukter med skivede jordbær, eller røre friske blåbær i en skål havregryn.

Frokost Uden Gær

En frodig grøn salat med et sortiment af grøntsager, såsom tomater, agurker og gulerødder, en frokost-idé, der er gær-fri og rig på vitamin A, fiber og jern. Tilføj grillet kød, såsom kylling eller kalkun, eller hakkede hårdkogte æg til at gøre måltidet mere omfattende og højere proteinindhold uden tilsætning af gær. Vegetabilske suppe er en anden velsmagende og nærende indstilling, der er også lavt indhold af mættet fedt. Hel-hvede pasta giver en god mængde af fiber og passer ind i en gær fri kost. Brug kogt pasta til at lave pasta salat, eller top det med tomat sauce. En side af frugt og grøntsager, som er et nærende supplement til nogen frokost.

Middage Fri for Gær

Et måltid med grillede kødretter som bøf eller svinekoteletter, en bagt kartoffel og dampede grøntsager er en velafbalanceret middag, der ikke indeholder gær. Frisk kylling, fisk og skaldyr, er også gode valg, bemærk forfatterne af "Candida-Bibliotek." Fisk og skaldyr, såsom laks, kan være en særlig klogt valg, fordi det indeholder omega-3 fedtsyrer, fedtstoffer, som kan være nyttige i behandling af en overvækst af gær, ifølge University of Maryland Medical Center. Bytte dampet kartofler til brune ris, couscous eller quinoa, som alle er naturligvis fri for gær.

Snacks Uden Gær

Friske frugter og grøntsager, såsom æble-skiver, baby gulerødder og selleri sticks, gøre fremragende fiber-rige snacks og friske råvarer indeholder ikke gær. Yoghurt kan også være en god snack, som de probiotika, den indeholder, har potentiale til at hjælpe med at ødelægge en overvækst af gær, ifølge University of Maryland Medical Center. Et glas tomat juice er en anden snack idé, "Candida Directory" bemærker forfatterne, og det er også en sund kilde til vitamin A. Nødder, såsom mandler, er en tilfredsstillende sprøde og gær-gratis snack, der leverer protein, fibre og vitamin E.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære