Sund Kost >> Andre

Verden Ernæring Fakta

Oversigt

Mens nogle fødevarer, der er universelle, mens andre er mere populære i bestemte områder af verden. Uanset om du er på jagt efter en sund ny snack eller ønsker at finde ud af, hvor de fødevarer, du spiser passer ind i de internationale tendenser, at forstå et par vigtige verden ernæring fakta kan hjælpe dig med at træffe bedre valg af fødevarer, uanset hvor du er fra.

Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images

Hvad Er den Mildeste Peber i Verden?

Sød peberfrugt er den mildeste peber i verden, fordi de ikke indeholder capsaicin, det stof, der brænder tungen og giver mest peber deres krydret. På Scoville-skalaen, der måler, hvor hot peber, sød peber kommer i på en helt neutrale nul på en skala fra nul til 16 millioner. Hvis du ønsker en peber med bare en lille smule krydderi, prøv en sød peber, som har en Scoville niveau 100 til 500.

Liquidlibrary/liquidlibrary/Getty Images

Hvad Er de Mest Udbredte Kulhydrater i Verden?

Mens den mest udbredte kulhydrat i naturen er faktisk cellulose, denne form for kulhydrat er ikke fordøjelig. Når det kommer til kulhydrater, din krop kan faktisk bruge, stivelse tage toppen fakturering. Disse komplekse kulhydrater ikke smage sødt ligesom simple sukkerarter gøre, men de får stadig nedbrudt til glukose i kroppen. Kartofler, ris, gryn, pasta og bælgfrugter indeholder stivelse.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvad Er den Mest Protein i Verden i Det?

Soja protein isolat samt valleprotein isolat har en højere andel af protein til kalorier end noget andet i verden, fordi de er så koncentreret. Begge disse isolater kan være tilsat shakes, smoothies, supper eller andre væsker for at give dig en hurtig og nem protein boost. De er også almindelige i forarbejdede fødevarer, fordi de øge protein-indhold, og hjælpe med at forlænge holdbarheden af fødevarer.

NA/Photos.com/Getty Billeder

Hvad Er den Mest Populære ret i Verden?

Rundt omkring i verden, er flere mennesker omfatter en skål eller et scoop af ris med deres måltid, end nogen anden fødevare. Ris forbrug per indbygger i 2008 var omkring 57 kg, en person, ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nations. Uanset om det er kogt ind til en grød eller suppleres med en røre-yngel, ris er en fast bestanddel af kosten for folk i lande over hele kloden. Fordi ris ikke indeholder alle de essentielle aminosyrer man har brug for, er det bedst at tjene ris med supplerende fødevarer, såsom bønner eller kød.

Digital Vision./Digital Vision/Getty Images

Hvad Er det Værste Skrammel Mad i Verden?

Mens deep-fried Twinkies og super-sized hekseafbrændinger ikke gøre noget positivt om din talje eller din sundhed, den sande konge af junk food "Triple-Bypass Burger" på Heart Attack Grill i Las Vegas. Dette 8,000-kalorie burger pakker næsten en uge værd af kalorier i en sandwich. Endnu værre, etablering levede op til sit navn i februar 2012, når en kunde spise en af disse burgere havde en egentlig blodprop i hjertet midt i restauranten. Andre kandidater for den værste junk food omfatter dyb-stegt smør og chokolade-dækket bacon.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvad Er den Mest Rigelige mængder Kulhydrat i Verden?

Når det kommer til kulhydrater, der er afgrøder, flere tønder hvede høstes end nogen anden kulhydrat kilde. Om 211 millioner hektar landbrugsjord er dedikeret til hvede produktion. Ud over at findes i brød, kager, småkager, pasta og korn, hvede er også brugt i masser af forarbejdede fødevarer.

Liquidlibrary/liquidlibrary/Getty Images

Største Salt Flats i Verden

Den største salt flats i verden er Salar de Uyuni, salt flats i Bolivia. Dette 4,086-square-mile stedet er et af de mindst forurenede salt flats i verden. Den salt, der produceres her, er fint-og partikelholdigt med en intens smag. Salt fladskærms producerer på 25.000 tons salt om året. Mens American Heart Association anbefaler, at begrænse natrium indtag, en lejlighedsvis drys af denne unikke salt gør en behagelig behandling.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

De Bedste Fiber i Verden

Kroppen har brug for flere typer af fiber, og ingen enkelt fødevare indeholder alle de fibre, du har brug for. For opløselige fibre, type, der gavner hjertet sundhed, at nogle af de bedste kilder er havregryn, bønner og tørrede blommer. Hvedeklid har ekstremt højt indhold af uopløselige fibre, type, der lindrer forstoppelse og fordele fordøjelseskanalen. Hvis du foretrækker din fiber i supplement form, psyllium, som indeholder både opløselige og uopløselige fibre, er nok din bedste satsning. Mål for en total af 20 til 35 gram fibre hver dag fra mange forskellige kilder.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Den Bedste Muskel-Bygning Protein i Verden

Når det kommer til at opbygge muskler, du har brug for en komplet proteinkilde, der indeholder alle de nødvendige aminosyrer for at sikre en ordentlig muskel vækst. Æg er en fremragende, og er let tilgængelige, komplet protein. Æg indeholder alt hvad du behøver for muskeltræning, og de er også 100 procent biologisk tilgængeligt, hvilket betyder, at din krop ikke affald nogen af protein, fordi det er alle i en brugbar form. Hertil kommer, at æg indeholder andre vitaminer og mineraler, der hjælper med at opbygge muskler, herunder vitaminer A og B-12.

Om Forfatteren

Bridget Coila har specialiseret sig i sundhed, ernæring, graviditet, pet og forældrerollen emner. Hendes artikler har optrådt i Ilt, Dansk Fitness og på forskellige hjemmesider. Coila har en Bachelor of Science i celle-og molekylær biologi fra University of Cincinnati, og mere end 10 års medicinske forskning oplevelse.

ADVERT

Mest populære