Sund Kost >> Ernæring

Vin Vs. Øl til Lav Carb Spise

Skrevet af Matthew Lee; Opdateret 12 December 2018

Selv hvis du vælger en lys øl eller en low carb øl, vil du få en lavere-carb drikke, hvis du vælger vin end øl. Men low-carb spise altid betyder, at foretage trade-offs, og du kan have det på begge måder, når det kommer til at vælge mellem vin og øl, hvis du ændrer din tankegang en smule. Du kan vælge højere carb øl end vin og gøre op forskellen ved at spise en meget lav carb måltid med dit bryg.

Øl

Standard øl spænder fra 10 til mere end 20 gram kulhydrater i en 12-ounce glas. I den lave ende, stouts og pilsnere indeholder 10 til 11 gram i et glas. Dragere, ales og hvede øl span midten af spektret, med forskellige smags-og sødestoffer giver 12 til 20 gram kulhydrater pr servering. Sød, stærk øl, som barley wine, kan indeholde så meget som 25 gram kulhydrater i en 12-ounce glas. I kontrast, lys-og low-carb øl indeholder normalt kun 2,5 til 10 gram kulhydrater i en 12-ounce glas.

Vin

På trods af den vifte af kulhydrat indhold i øl, alle sorter af øl er højere i kulhydrater end de fleste røde og hvide vine. I en gennemsnitlig størrelse glas, rødvin indeholder 2 gram kulhydrat, mens hvidvin er omkring 1 gram -- mindre end selv den laveste af low-carb øl. Endnu sødere, hedvin er lavere i kulhydrater end de fleste øl. Sherry, for eksempel, indeholder kun 5 kulhydrater i et glas, nogenlunde svarer til en lys eller lav-carb øl. Dessert vine, der går imod den generelle tendens, men med disse meget søde vine, der giver så mange som 14 gram kulhydrater i et glas.

Fibre og Sukker

En mad samlede kulhydrater kommer fra tre grupper af næringsstoffer: sukker, stivelse og fibre. Hvad enten søde eller tørre, næsten alle kulhydrater i vine kommer fra deres indhold af hurtig brændende frugt, sukker. I modsætning hertil ølsorter indeholder betydelige mængder af alle tre carb sorter. Indholdet af sukker standard øl spænder fra 0,8 til 2,3 procent af deres samlede vægt. En anden 0,7 3,9 procent er stivelse, som din krop forbrænder mere langsomt end sukker. De resterende kulhydrater er opløselige fibre, med mellem 0,2 og 1 procent af en øl samlede vægt, der kommer fra disse hjerte-sunde stoffer.

Vin vs. Øl

Bortset fra sin opløselig fiber indhold, øl, som har en fordel i forhold til vin: det indeholder mindre alkohol. Der er omkring 7 kalorier i 1 gram alkohol og lidt mindre end 4 kalorier i 1 gram kulhydrater. Dette resulterer i vin og øl, som bidrager med tilsvarende beløb, til dit daglige kalorieindtag. Med undtagelse af dessert vin, men vinen er et meget bedre valg end selv lys og low-carb øl, hvis du følger en low-carb diæt.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

ADVERT

Mest populære