Sund Kost >> Kost

White Willow Bark Sundhedsmæssige Fordele

Barken af white willow tree, også kaldet den Europæiske willow, der blev brugt i oldtiden af Hippocrates, faderen til medicin, som et middel mod mange forskellige lidelser. Siden den tid, willow bark har været en del af traditionel urtemedicin i mange kulturer i Europa og Asien. Barken indeholder naturlige stoffer, der med medicinske egenskaber, der kan hjælpe med at behandle flere sygdomme.

Willow Bark

Barken fra hvid pil er traditionelt indsamlet i det tidlige forår fra filialer to til tre år gamle. Den unge bark indeholder flere stoffer kaldet glycosider, der alle har stærk lighed med acetylsalicylsyre, den kemiske betegnelse for aspirin. Den mest udbredte af disse willow forbindelser kaldes salicortin og salicin. Når du indtager willow bark, de er konverteret i dine tarme og lever i salicylsyre, en forbindelse med de foranstaltninger, der ligner aspirin. Andre dele af willow bark er flavonoider, naturlige antioxidanter, end der kan hjælpe med at fjerne potentielt skadelige, ustabile kemikalier, som kaldes frie radikaler fra kroppen. Over tid kan disse kemikalier kan beskadige dine celler, øge din risiko for kræft og andre sygdomme.

Smertelindring

University of Maryland Medical Center rapporterer, at white willow bark kan være en fordel i at lindre smerte, der er forbundet med en række betingelser, herunder hovedpine, lændesmerter og gigt. I et klinisk forsøg offentliggjort i "American Journal of Medicine," mere end 200 personer med rygsmerter tog enten willow bark ekstrakt eller placebo i fire uger. Dem, der tog willow ekstrakt havde betydelig smertelindring, i forhold til ingen forandring for placebo-gruppen. Lignende fordele af willow bark blev observeret i en anden undersøgelse, offentliggjort i "Phytotherapy Research", hvor artrit patienter, der tog willow bark ekstrakt oplevet forringelse af smerter i ryggen, i forhold til placebo-gruppen.

Andre Ydelser

Forbindelser i willow bark kan også har anti-cancer egenskaber, og kan forsinke eller forhindre væksten af kræftceller, i det mindste i laboratoriet. En undersøgelse i "Kræft og Forebyggelse", rapporterede, at et uddrag af willow bark bremset division af tyktarms-og lungekræft celler i kultur og i sidste ende induceret celledød. Men kliniske forsøg med willow bark og menneskelige emner, der er nødvendig for at bekræfte denne positive effekt. Willow bark kan også fungere som et generelt immunostimulant, ifølge eksperter ved University of Maryland, der også viser, at det kan være så effektive i at undertrykke betændelse som aspirin.

Anbefalinger

Willow bark er tilgængelig fra helsekost butikker som løs tørrede urter eller i kapsler. Selv om det er generelt betragtes som sikre mennesker, der er allergiske over for aspirin kan også være allergisk over for urten. Willow bark kan også forårsage mild kvalme eller opkastning i nogle mennesker. Du må ikke tage willow bark, hvis du har astma, diabetes, mavekatar eller mavesår, eller hvis du er gravid eller ammer. Urten kan interagere med visse lægemidler, herunder blodfortyndende medicin, beta-blokkere, vanddrivende medicin og non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Ikke selv-behandling med willow bark for enhver tilstand; diskutere dens anvendelse med din læge for at afgøre, om det kunne være nyttigt for dig.

Om Forfatteren

Else Marie begyndte at skrive professionelt i 1981. Hendes arbejde har optrådt i sundhed, medicinske og videnskabelige publikationer, såsom Endokrinologi og Journal of Cell Biology. Hun har også offentliggjort i hobbyist tilbud som Den Hobstarand Den Bagpiper. Marie er certificeret master gartner og har en Ph. D. i anatomi fra Temple University School of Medicine.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære