Sund Kost >> Sunde Måltider

Betyder Hvid Te Hjælper Med At Reducere Maven Fedt?

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret: November 19, 2018

Hvid te indeholder egenskaber, der hjælper dig med at tabe nogle vægt, og det kan være gavnligt i snitning din midten. Men når det kommer til vægt tab, og at tabe mave fedt, skal du ikke stole på blot at tilføje hvid te til din kost. Konsultere din læge, før du starter enhver vægttab plan.

Mave Fedt og Sundhed

Mave fedt er anset for usundt fedt. Regnskabsmæssige mere fedt omkring din midten, der er nævnt som visceralt fedt, øger din risiko for hjertesygdomme og type 2-diabetes. I kvinder, overskydende maven fedt, kan også øge risikoen for brystkræft, og at behovet for galdeblære kirurgi, ifølge Harvard Health Publikationer. Men du kan have en lettere tid at miste overskydende maven fedt gennem en sund kost og motion plan end fedt du foretage omkring dine hofter, siger Harvard.

Hvid Te og Vægttab

Alle te blade, undtagen for urtete, kommer fra den samme plante, der kaldes Camellia sinensis. Hvid te er lavet af de unge blade af planten, som er dampet og derefter tørret. Fordi hvid te er ikke oxideret som sort te, det bevarer en høj koncentration af catechiner. Catechiner i hvid te kan øge dit stofskifte, ifølge en 2013 gennemgang artikel, der er offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, og hjælpe dig med at tabe, herunder fedt fra din mave. Hvid te er også en kilde til koffein, som menes at spille en rolle i at hjælpe fremme vægttab.

Myten om Stedet Reducere

Mens du kan have en lettere tid at miste maven fedt end fedt fra andre dele af din krop, når det kommer til vægttab, ingen mad eller motion vil hjælpe dig med at tabe det fra blot ét område. Under et vægttab, du forbrænder fedt til energi fra alle dele af din krop, ikke kun din mave, i henhold til Yale Videnskabelige. Hvid te kan øge stofskiftet en smule for vægttab, men det vil ikke hjælpe dig til at tabe det specifikt fra din mave.

Hvordan til at Tabe Vægt

Mens hvid te kan hjælpe med dit vægttab indsats, forfatterne af review artikel i American Journal of Clinical Nutrition bemærkes, at det kan være mere fordelagtigt, når de kombineres med et vægttab kost ved at hjælpe med at forhindre et fald i stofskiftet, når slankekure. For at tabe sig, og især mave fedt, Harvard Health Publikationer anbefaler, at du prøver at få mindst 30 minutters regelmæssig motion de fleste af ugens dage. Det er også vigtigt at foretage ændringer til din kost, herunder faldende del størrelsen og spise mere lav-kalorie -, næringsstof-rige fødevarer, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn og magre proteinkilder.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

ADVERT

Mest populære