Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Whey Protein Skæres Mave Fedt?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret juli 20, 2017

Når de anvendes som et kosttilskud, valleprotein har været knyttet til de overordnede fedt tab, reduceret talje omkredse og bedre sult kontrol. Undersøgelsens resultater er i overensstemmelse nok til at indikere, at nogle mennesker, der tager valle vil opleve disse fordele, men din individuelle resultater afhænger af en række faktorer og kan variere.

Valle og Fedt Tab

I 2008, journal "Nutrition & Metabolism", der blev offentliggjort en undersøgelse, der sammenligner resultater af vægttab og kroppens sammensætning blandt de to grupper, der blev efterfulgt af en reduceret kalorieindhold kost. Den ene gruppe supplerede med valleprotein to gange dagligt, og den anden gruppe suppleres med en lav-protein drik. Efter 12 uger, de grupper, der havde mistet en lignende mængde af vægt, men vallen gruppen havde mistet "væsentligt" mere fedt masse og havde bevaret mere muskelmasse. Alle studere emner, der var overvægtige eller fede, så konsekvenserne af resultaterne er, at hvis du har vægt til at tabe, valle, der kan hjælpe dig tabe mere fedt end muskler.

Valle og Taljen

En anden undersøgelse bånd valle protein til at slankere taljemål samt fedt tab. Offentliggjort i "Journal of Nutrition" i 2011, undersøgelsen opdagede, at overvægtige voksne, der suppleres med valleprotein to gange dagligt i 23 uger havde mindre talje omkredsen ved udløbet af prøveperioden, end de forsøgspersoner, der suppleres med soja eller kulhydrater. Disse undersøgelsens resultater er især vigtig, fordi forsøgspersonerne ikke reducere kalorier eller ændre deres typiske kost på nogen måde, der fører til den konklusion, at det for nogle mennesker, en whey som supplement kan stimulere mave fedt tab.

Spot Reduktion

Ønsker at forvise mave fedt er et fælles mål, men det er ikke altid let at opnå. Uanset hvilke øvelser, du gør, eller hvilke kosttilskud du tager, kan du ikke vælge, hvor fedtet kommer fra din krop. Ifølge den Amerikanske Råd om Motion, den eneste måde at "spotte reducere" fat i et område, er at arbejde hen imod den samlede kropsfedt tab gennem en kombination af sund kost og regelmæssig kalorie-brænding aerobe motion.

Resultater Kan Variere

Selv om valle har været forbundet med reduceret taljemål og fedt tab, i nogle undersøgelsen emner, det ikke er garanteret til at producere de resultater for alle. Der er også potentielle ernæringsmæssige komplikationer til udskiftning alt for mange måltider eller snacks med whey, da det ikke er en hel fødevarer og kan ikke give den samme beskyttende vitaminer og mineraler, der hele fødevarer gør. Hvis mave fedt tab er dit primære mål, og du tror, valle kunne hjælpe dig med at opnå det, kan du tale med din læge, før du foretager nogen større ændringer i din nuværende kost.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • BrandX Billeder/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære