Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør den Valle, Mineral-Kompleks, der Indeholder Gluten?

Valle mineral kompleks kosttilskud er fremstillet udelukkende af mælk og ikke er fremstillet af noget, der er relateret til korn, herunder glutenholdig kornsorter som byg, rug eller hvede. Selvom mineraler er naturligt glutenfri, det betyder ikke, at du bør starte med at tage kosttilskud, uden at gøre din forskning. Afhængigt af, hvor tillægget blev fremstillet, er det endelige produkt kunne have spor af gluten.

Hvad Det Er

Valle mineral complex er en måde at få den let tilgængelige kalcium som mælk uden laktose. Dette er meget nyttigt, hvis du er laktose intolerant. Plus, kan du bare få mælkens næringsstoffer, uden at drikke skadelige fedt eller kolesterol udbredt i sødmælk. Ikke alene er whey mineral kompleks har høje mængder af calcium, men det er også fuld af andre knogle-bygning mineraler såsom fosfor og magnesium, samt flere andre vigtige mineraler, du har brug for i dit daglige kost.

Forurening Farer

Flere maskiner, der er brugt til fremstilling af kosttilskud, ofte inden for det samme anlæg. Mens whey mineral kompleks kosttilskud er typisk uden gluten, producenten af tillægget kunne gøre andre produkter, der har gluten. For eksempel, hvis den valle, mineral-kompleks, stammer fra en stor gård, hvor landmænd proces, hvede, gluten fra hvede kan sive ind i den valle, mineral-kompleks formelsamling. Den valle, mineral-kompleks, der kunne være lavet på de samme maskiner eller gemt ved siden af hinanden, efterlader spor af gluten i det endelige produkt.

Hvad Du vil Føle

Hvis din valle, mineral-kompleks har små mængder gluten rester fra forarbejdning, kan det forårsage nogen problemer overhovedet. Men, hvis du har cøliaki, selv den mindste mængde gluten kan forstyrre den gut. Efter at have diarré, svære mavesmerter eller gas efter indtagelse af kosttilskud er advarselstegn om, at det kunne indeholde gluten. Hvis du fortsætter med at tage det, du kan uventet falde vægt, udvikle et kløende udslæt eller føler sig konstant træt. Stoppe med at tage valle, mineral-kompleks ved det første tegn på et problem, og lad din læge, som en forebyggende foranstaltning.

Dobbelt-Tjek Etiketten

Læs etiketten på din supplement omhyggeligt. Hvis produktet er certificeret glutenfri, emballagen skal tydeligt fremgå, "gluten-fri", "fri for gluten," "uden gluten" eller "ingen gluten." Disse AMERIKANSKE Food and Drug Administration-godkendte vilkår lade dig vide, at produktet er sikkert at forbruge med cøliaki eller gluten intolerance. FDA kræver producenterne, der sætter disse udsagn på deres etiketter til at levere produkter, der har mindre end 20 dele pr millioner af gluten. Hvis din supplement label lister disse gluten-venligt udtryk, du kender produktet skal være trygt for dig.

Om Forfatteren

Melodie Anne

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære