Sund Kost >> Kost

Hvad Er Afbalanceret Ernæring for 1.500 Kalorier om Dagen?

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret juli 20, 2017

Mens på 1.500 kalorier kan synes som en relativt lille beløb, det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at kvinder der ønsker at opretholde deres vægt forbruge på 1.600 2.400 kalorier per dag. Dette betyder, at 1,500 er en sund, bæredygtig beløb for vægttab, for de fleste kvinder. Snarere end at fokusere netop på kalorier, men se på dit måltid tidsplan og valg af fødevarer for at opnå optimale resultater.

Måltid Frekvens

Selvom du måske er blevet rådet til at spise små, hyppige måltider til at øge dit stofskifte og øge hastigheden af vægttab, er dette ikke nødvendigvis sandt. En undersøgelse i "British Journal of Nutrition" i 2010 viste, at måltidet frekvens har ingen effekt på vægttab. På en 1.500 kalorier om dagen, må du kæmpe for at spise hver par timer, med et så lavt indtag, så split dine daglige kalorier op i tre måltider på 500 kalorier hver.

Morgenmad

Spise morgenmad er vigtigt at få dig i gang om morgenen. En sund morgenmad kan nedbringe din sult via den morgen, øge din energi og sætter dig op til at træffe sundere valg, i henhold til diætist Katherine Zeratsky af Mayo Clinic. Spring falske sund morgenmad fødevarer såsom avner fra barer, fastfood wraps og forarbejdet kød, og vælger i stedet for magert protein fra æg eller mejeriprodukter, hele korn i form af ristet brød, havre eller en sund korn; og en servering af frugt eller grøntsager.

Frokost og Aftensmad

Din frokost og middag bør også være sammensat af nærende whole foods, der er baseret på de tre makronæringsstoffer -- protein, kulhydrat og fedt. USDA anbefaler, at knap en fjerdedel af din tallerken består af frugt, lidt over en fjerdedel være grøntsager, og den anden halvdel deles mellem korn og protein, med en servering af mejeriprodukter, også. Tilstræber et bredt udvalg af frugt og grøntsager, holde sig til magre udskæringer af kød og fisk eller fedtfattige mejeriprodukter og gøre dit korn, hele hvede eller hele korn dem, som hele hvede brød og pasta eller brune ris. Omfatter bønner og rodfrugter i din kost, også.

Overvejelser

Du er muligvis nødt til at ændre dit kalorieindtag på et tidspunkt, hvis dit vægttab boder. Mayo Clinic anbefaler at miste mellem 1 og 2 pounds per uge, så tilpas dit kalorieindtag, indtil du rammer det konsekvent. Hvis du foretrækker at spise oftere, klippe dit måltid størrelser lidt og tilføje i et par sunde snacks såsom frugt, usaltede nødder af fedtfattig ost. Holde en fødevarer dagbog for at registrere din tilmelding og sikre, at du ophold på sporet.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Goodshoot/Getty Images
ADVERT

Mest populære