Sund Kost >> Ernæring

Vægttab Tips Og Anbefalinger

Med så mange modstridende fad kostvaner og vægttab tendenser, mister vægt kan være forvirrende. Men at lave små, simple ændringer kan tilføje op til store vægt tab resultater. Den sundeste måde at tabe sig er at gøre det rigtige valg af fødevarer, lytte til kroppens sult og mæthed signaler og motion regelmæssigt.

Spise Mere Plante-Baserede Fødevarer

Mange diætister og læger anbefaler, at dieters spise flere plante-baserede fødevarer som fuldkorn, bønner, grøntsager og frugt. Disse fødevarer er gode kilder til opløselige fibre, som kan hjælpe du føler fyldigere længere. De er næringsstof-tætte, og indeholder færre kalorier på grund af deres fiber og vand indhold. En undersøgelse fra 2008 i "Ernæring Anmeldelser" konkluderede, at vælge en kost, der er rig på fuldkorn, mens du ser dit kalorieindtag var forbundet med en lavere bmi og taljemål.

Vælg Magre Proteiner ved Hvert Måltid

Forbrugende magert protein med måltider kan hjælpe dig føle sig mere tilfredse og holde dig fuld. En undersøgelse fra 2005 i "American Journal of Clinical Nutrition" har fundet, at øget protein indtag fra 15 procent til 30 procent af de samlede kalorier og samtidig opretholde en stabil kulhydrat indtag hjalp deltagerne til at reducere deres appetit og samlede kalorieindtag. Magre proteiner som fisk, fjerkræ uden skind, bønner og magre udskæringer af okse-eller svinekød har flere næringsstoffer og mindre fedt og kalorier, end deres fuldfed kolleger.

Lyt til Din Sult og Mæthed Stikord

Før du spiser, din sult på en skala fra 1 til 5. Formål til at spise, når du er bare lidt sulten, eller en 2. Du kan ende op med at overspise og gøre usunde valg, hvis du vente, indtil du er meget sulten. Hvis du føler, neutral, kan det ikke være tid til at spise endnu. Tjek din fylde niveau i hele dit måltid. Stoppe med at spise, når du ikke længere føler dig sulten, i stedet for at vente, indtil du er fyldt.

Find Sjove Aktiviteter

Du behøver ikke at gå til gymnastik timer om dagen for at tabe sig og brænde kalorier. Jo mere du nyder den fysiske aktivitet, jo mere sandsynligt er du til at deltage i det jævnligt. At arbejde med andre mennesker kan hjælpe med at holde dig ansvarlig. Prøv gruppe aktiviteter som volleyball eller deltage i kontoret softball league. Hvis du foretrækker at være aktiv solo eller med familien, gå en tur eller cykel tur.

Om Forfatteren

Stephanie Brookshier har været en registreret diætist siden 2005. Hun virker som en vægt tab rådgiver, pædagog og ernæring. Brookshier har en bachelor of science grad i nutritional science fra University of Arizona og forfølger sin master of science grad i ernæring fra San Diego State University.

Foto Credits

  • Saftige grønne pære og modne røde æble. Fokus på en pære. billede af amlet fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære