Sund Kost >> Sunde Måltider

Vægt Tab Mål til 6 Uger

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret juli 20, 2017

I henhold til MayoClinic.com vægt tab mål, kan gøre forskellen mellem succes og ikke med kost og motion. Seks-ugers-intervaller give mini-milepæle for dig at ramme langs din vej til velvære. Hvis du har brug for ekstra motivation, beløn dig selv, hver gang du når en af dine vægt tab mål med en passende gave eller aktivitet. For eksempel, når du har nået dit første seks-ugers mål, nyt fitness gear, en billedserie eller en aften i byen kan forstærke din følelse af præstation.

Ryd Op I Din Kost

Dedikation til en permanent ændring i din kost sikrer succes. Rydde op på din kost i løbet af en seks-ugers span giver dig nok tid til at foretage gradvise ændringer uden at føle sig overvældet eller forhastet. For første halvdel af dine seks-ugers-udfordring, tilføje nye, sunde fødevarer og tilberedningsmetoder til din kost. Begynde at købe mere magert kød, fjerkræ, fisk, friske frugter og grøntsager, nødder, frø, bælgfrugter og fuldkorn. Begynder dampning og stegning fødevarer i stedet for at tilberede dem med olie, og prøv at tilføje en servering af frugt eller grøntsager til hvert måltid. For den anden halvdel af seks-ugers-udfordring, fjerne uønsket. Du skal ikke længere holde chips, sodavand, is, kager, slik, stegte fødevarer, frosne middage eller andre unhealthful fødevarer på hånden. Du er mindre tilbøjelige til at spise junk food, hvis du ikke har det let tilgængelige. Du når dit mål, hvis, ved afslutningen af seks uger, dine måltider er sammensat af sunde fødevarer, og du ikke længere at spise junk. For personlig vejledning for oprydning af din kost, konsultere en ernæringsekspert eller læge.

Samlet Træningstid

Indstilling af et mål af den samlede tid brugt på motion er en stærk motiverende værktøj, der er fleksible nok til at passe enhver tidsplan. Et rimeligt mål ville være 15 timers motion i seks uger-en kort 30 minutters session fem gange om ugen er nok til at nå dette mål. Hvis du lige er begyndt, kan du prøve med en kortere mål som ni timer i seks uger, og hvis du er meget aktiv, mål for en længere mål såsom 22 timer. Hver gang du træner, tid på det og optage det. Nogle dage du kan træne i to timer, mens andre kun udøver for 15 minutter, men det øger dine seks-ugers mål. For at holde fra over-træning, kan du prøve at distribuere din træning jævnt i hele seks uger.

Vedvarende Logning

At holde styr på din kost og motion kan åbne dine øjne for, hvilke vaner hjælpe dig med at nå dit vægt tab mål. Selv om det virker skræmmende i starten, hvis du er vedholdende, at det vil blive en del af dit daglige liv. Start med en tom tidende og skrive alt ned, du spiser eller drikker på en given dag. Lad ikke ting ud eller ligge; dette er din personlige dagbog, og det skal være fuldstændige og nøjagtige. Hvis du har en dårlig dag, gøre et notat om, hvorfor og lær af dine fejl. Tage noter på gode dage også, og stræber efter at gøre dem til at forekomme oftere. Når du er blevet vant til dagligt at logge af mad, spore din fysiske aktivitet hver dag. Gå med hunden, lege med dine børn, dans eller walking omkring mall alle tæller som fysisk aktivitet ud over din træning. Gøre det til et mål at logge hver dag, uden afbrydelse ved slutningen af seks uger.

Mister Tommer eller Pounds

Tabe vægt og få mindre er en oplagt vægt tab mål, men du er nødt til at holde det realistisk. For eksempel, at miste 20 pounds i en måned, der ikke er rimelige eller sund. Med sigte på at tabe 1 kilo om ugen, i alt 6 pounds i seks uger, er en langt mere opnåeligt mål. Hvis du løfter vægte, eller gøre noget andet, der bygger muskler, omfanget kan ikke vise dine fremskridt, selv om. Muskler vejer mere end fedt, og det kan synes som om du ikke gør nogen fremskridt. I tilfælde som dette, er det bedre at fokusere på inches. Ved at måle din talje, hofter, bryst, lår eller problemområder i begyndelsen af seks uger, og stræber efter at se en forandring i hvert enkelt måling i slutningen af seks uger.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Billeder.com/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære