Sund Kost >> Kost

Hvad Er Vægt Tab Fordelene ved at Spise Rå Selleri?

Skrevet af Erica Kannall; Opdateret 12 December 2018

Hvis du forsøger at tabe sig og kæmper med, altid sultne og utilfredse, så prøv at spise mere selleri. Det kan hjælpe dig med at føle sig fuld, mens du skære ned på kalorier. At tabe vægt, er du nødt til at spise færre kalorier, end din krop bruger i dag. Selleri er meget lav i kalorier og er fuld af vand og fibre til at forlade din mave følelse fuld. Det gør en fantastisk snack i sig selv eller en sprød topping til en salat.

Lav i Kalorier

Mens de forsøger at tabe sig, er det en god idé at inkludere mere høj-volumen, lavt kalorieindhold fødevarer, såsom frugt og grøntsager i din kost. Du kan spise en større portion af disse fødevarer, uden at tilføje en masse ekstra kalorier. For eksempel, hvis du snack på 1 kop rå selleri sticks, du får kun 16 kalorier, mens snacking på 1 kop saltkringler vil give dig omkring 200 kalorier. Selleri har en klar fordel i forhold til forarbejdede snacks for at holde dit kalorieindtag lave og holde din mave tilfreds.

Højt Vand Indhold

Spiser selleri, vil hjælpe dig med at opfylde din væske behov, fordi det er 95 procent vand i forhold til vægten. Vand er en vigtig del af en sund kost, og det er især vigtigt, når du tabe sig. I henhold til MayoClinic.com din krop består af omkring 80 procent vand, og den bygger på den rette væskebalance for næringsstoffer og affald til at flytte ind og ud af dine celler. Selv mindre dehydrering kan forlade dig følelsen træt, hvilket betyder, at du vil være mindre motiverede til at gøre kalorie-brænding øvelse, du skal gøre for at tabe sig. Vand også optager plads i maven, hjælper du føler dig fuld hurtigere, når de spiser.

Fiber

Selleri indeholder omkring 2 gram fibre pr kop. Fiber er en positiv del af et vægttab kost, fordi det er ufordøjelige og giver bulk i dit fordøjelsessystem. Din mave kan tømme mere langsomt, når fiber er til stede, ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nations, hvilket betyder, at du føler dig fuld længere, efter at have spist. Dit kolesteroltal, blodsukker og generelle fordøjelse kan også forbedre ved at spise mere fiber.

Vitaminer og Mineraler

At få en passende mængde af vitaminer og mineraler, der vil holde din krop fungerer godt, og deres energi niveauer, deres bedste under et vægttab. Selleri ikke give en stor mængde af vitaminer og mineraler, men 1 kop indeholder 8 til 10 procent af dit daglige behov for A-vitamin, folat og kalium. Du vil også få 40 procent af det fedtopløselige vitamin, K-vitamin er nødvendigt dagligt at opretholde en ordentlig blodpropper og forbedring af knogletæthed.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

ADVERT

Mest populære