Sund Kost >> Sunde Måltider

Måder for Preteen Piger til at Tabe sig Uden en Kost

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret juli 20, 2017

Unge piger er ofte bedømt på deres udseende og udsat for medier skildringer af høje, tynde modeller. Den konstante fokus på udseende, kan føre mange piger til at være bekymrede over deres vægt. At blive overvægtige eller fede-og kan helt sikkert udgøre en sundhedsrisiko for preteens, men så kan fad slankekure. Hvis dit barn har behov for at tabe sig, arbejde med sin læge til at udtænke en plan, som ikke vil skade hendes sundhed på lang sigt.

Spise Frugt og Grøntsager

Spiser kun frugt og grøntsager er ikke en sund strategi for vægttab, men at spise mere frugt og grøntsager. Specifikt, at udskifte nogle højere kalorieindhold fødevarer med frugt og grøntsager kan sænke det samlede antal af kalorier din preteen spiser og hjælpe hende med at arbejde hen imod en stabil vægt tab. Erstatte nogle kød i chili eller taco fyldt med linser, skal du erstatte det med frisk frugt, is til dessert og serverer større portioner salat og mindre dele af andre fødevarer til måltiderne.

Downsize Dele

Når du præsenteret med en tallerken fuld af mad, det er normalt at føle, at det er det beløb, du skal spise. Men når mad plader og pakker er større, folk har tendens til at spise op til 40 procent mere mad, end de ville fra mindre plader og dele, ifølge en artikel i "Journal of den Amerikanske Diætetiske Association" i 2007. At fremme din preteen til at spise lidt mindre, undgå at frekventere restauranter og fast-food leddene. Tjene hende lidt mindre portioner, end du normalt ville gøre, eller til at forberede sunde retter, og så lad hende til at tjene sig selv. Opdrage hende på del kontrol med at konstatere, at der serverer størrelser, der er anført på etiketterne på fødevarer og opfordrer hende til at være opmærksom på følelsen af sult og mæthed.

Deltag i et Team

Piger, der spiller en team sport tilbringe struktureret og planlagt tid på at øve, som er afgørende for at udvikle muskler, tone og at miste overskydende fedt. Derudover, Women ' s Sports Foundation hedder det, at piger, der deltager i team sport har bedre billeder af kroppen, lavere niveauer af depression og højere ratings af psykisk trivsel-alle risikofaktorer, der er forhøjet for overvægtige mennesker.

Flytte Mere

Selv piger, der ikke er interesseret i at deltage i sport kan tabe sig ved blot at flytte mere. Det kan betyde, ridning en cykel til skolen og rundt i nabolaget i stedet for at tage bussen, som er den familie, der er udpeget hund rollator eller deltage i regelmæssige dans klasser. Der er snesevis af aktiviteter, der involverer bevægelse, og som en forælder, du kan fremme en regelmæssig motion ved at tage del dig selv og opmuntre din preteen til at prøve nye aktive fritidsinteresser, indtil hun finder en, som hun elsker.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • Barry Austin/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære