Sund Kost >> Kost

Måder at Tage en Frisk Sund Frokost Hver Dag

Bringe din egen frokost hver dag er en enkel måde at sikre, at du spiser en sund og nærende måltid. Det er også en nem metode til at skære ned på ugentlige omkostninger, som det kan være relativt billigt. En frisk, sund frokost betyder, at fremhæve god kvalitet ingredienser, der har lidt tilsat fedt og er minimalt forarbejdet. Herunder friske frugter og grøntsager bidrager til at øge ernæring af din frokost, og ved hjælp af rester bidrager yderligere til at skære ned på omkostningerne.

Salater

At bringe en salat til frokost er en af de simpleste og billigste måder at have en sund madpakke. Efter en let frokost, skal du bruge en bred vifte af bladgrøntsager som salat, spinat eller arugula med et udvalg af pålæg, som cherry tomater, revet gulerod eller hårdkogte æg. Du kan købe pre-skyllet salat mix til at hjælpe med at spare tid og holde din dressing i en separat beholder vil hjælpe dig med at kontrollere mængden af fedt du spiser. For en mere omfattende salat til frokost, forberede en blandet bean salat med vinaigrette dressing, eller tilføje nogle skiver kogt kød til en salat salat. For noget endnu heartier, bringe en kold pasta salat med masser af grøntsager, til en overdådig frokost. Bønner og pasta salater kan laves dagen før, og kan ofte holde, køl i flere dage.

Frisk Frugt og Grøntsager

Herunder et par friske frugter og grøntsager i din frokost er en simpel måde at tilføje fibre og vigtige vitaminer og mineraler til din kost, uden i væsentlig grad at øge dit kalorie-forbrug. Køber forud skårne eller pre-vaskede grøntsager såsom baby gulerødder, selleri sticks og cherry tomater er billig, og de er let at smide i en frokost-pose med en sandwich.

Frisk frugt, bær og små frugter som kirsebær kan gennemføres i de enkelte plast frokost tasker for nem transport. Pre-cut større stykker af frugt, såsom appelsiner, æbler, kiwi, eller bare sætter dem som hele frugter, afhængigt af dine personlige præferencer.

Færre Forarbejdede Fødevarer

Som en generel tommelfingerregel, herunder færre forarbejdede fødevarer i din frokost vil hjælpe med at gøre det til et sundere valg generelt. I salat, lav en fedtfattig vinaigrette snarere end at bruge en store-købte dressing. Gør bønner eller pasta salater fra bunden, snarere end med en seasoning mix eller dåse fødevarer, der kan reducere mængden af natrium i din frokost. Hvis du laver en sandwich, erstatning hjemmelavet hummus til mayonnaise. Endelig, skal du vælge en hele korn brød, snarere end en hvid brød lavet med forarbejdet mel til at øge mængden af kostfibre, du spiser.

Bento Box

Hvis du er presset på tid, eller hvis du er pakning en frokost for en picky æder, en bento box frokost er en måde at lave en madpakke, sjovt og sundt. En bento box er en ruminddelt frokost boks, der giver dig mulighed for at sætte et udvalg af små og mellemstore emner i en kasse. Du kan For eksempel omfatte en halv sandwich, en lille salat, et par stykker af frugt og nogle kiks og ost i en kasse. En bento box er en nem måde at kontrollere portionernes størrelse, og samtidig sikre variation, hvilket gør det lettere at have en nærende, afbalanceret frokost. Andre bento box idéer make-din-egen taco frokoster med bønner, kød, grøntsager og salsa alle i separate rum.

Om Forfatteren

Isabelle Hannigan har været en professionel skribent siden 2004, med artikler, der optræder i nationalt distribueret aviser som "National Post." Hun er en registreret diætist og sports ernæringsekspert, og har arbejdet for University of Guelph og Atlet ' s Verden. Hannigan har en B. S. i biokemi fra McMaster University og en M. S. i nutritional sciences fra University of Guelph.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære