Sund Kost >> Sunde Måltider

Måder at Spise Müsli

Skrevet af Nadia Haris ; Opdateret 12 December 2018

Granola er en korn-lignende blanding af hvede og andet korn, ofte med nødder og tørrede frugter. En god kilde til protein, kulhydrater og fibre, granola er en fremragende energi-giver mad, der også kan tilsættes desserter og bagning. MayoClinic.com bemærker, at nogle kommercielle mærker kan have tilsat fedt og sukker, hvilket gør det til høj i kalorier. Du kan lave din egen müsli-eller kig for sundere sorter.

Som en Snack

Granola kan blive spist på sin egen som en sprød, sød snack fødevarer, og som en energi-pakket trail mix er på farten. Du kan tilføje ekstra tørret frugt såsom dadler, rosiner, abrikoser og æbler til granola samt nødder som mandler. Nogle typer af store-købte granola allerede kan have disse sunde ingredienser. Simpelthen spiser müsli som et sundt, mættende snack til at undgå gumlede på sukkerholdige snacks og tomme kalorier mellem måltiderne.

Som et Korn

Granola indeholder havre og andet fuldkorn såvel ingredienser som tørrede frugter og nødder. ParentsConnect bemærker, at dette næringsstof-rige kombination af ingredienser, der gør granola en sund korn. Tilsæt koldt eller varmt fedtfattig mælk til en skål müsli og nyde denne morgenmad boost.

Til Dessert

"God Husholdning" anbefaler, at lave en lækker og sund yoghurt parfait med granola som en dessert. Skeen frisk frugt som ferskner skåret, hindbær eller jordbær i et højt glas, derefter tilsættes en skefuld yoghurt og en skefuld af granola. Fortsæt lagdeling disse ingredienser, indtil glasset er så fuld, som det ønskes. For en mere dekadent dessert, du kan bruge vanille eller aromatiseret is i stedet for yoghurt.

I Din Bagning

Du kan tilføje granola til dine foretrukne cookie, bolle eller kage opskrift. Kombinationen af tørrede frugt, nødder og fuldkorn, såsom havre, byg og klid i granola tilføje fiber og protein til din bagning. Granola gør også bagt sund snack barer.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

ADVERT

Mest populære