Sund Kost >> Kost

Hvilke Vitaminer Er i Pimentos?

Pimentos er små røde peberfrugter, der har en mild, sød smag der ligner rød peberfrugt. Spises rå, dåse eller til anvendelse som ingrediens i fødevarer som fyldte oliven eller specielle oste, pimentos udlede deres fælles navn fra "pimiento," det spanske ord for peber. Ligesom andre peber i Capsicum, slægt af natskyggefamilien planter, pimentos er rig på A-vitamin, C-vitamin, folat og vitamin K. En kost med et højt indtag af disse vitaminer kan bidrage til at mindske din risiko for flere alvorlige medicinske tilstande. Da pimentos er tæt knyttet til hot chili peppers, være omhyggelig med at spise dem, hvis du lider af en kronisk halsbrand, forstoppelse eller irritabel tyktarm. Peberfrugter kan forværre symptomer på fordøjelsesproblemer.

Vitamin A

En kop dåse pimentos indeholder 255 mikrogram vitamin A. Dette beløb forsyninger 36 procent af det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s anbefalede daglige tilførsel af A-vitamin for voksne kvinder og 28 procent af a-vitamin er ADT for mænd. A-Vitamin understøtter funktionen af immunsystemet og er påkrævet for cellulær reproduktion og øjet sundhed. Tilstrækkelig vitamin A indtag kan hjælpe med at forhindre kræft og problemer med synet som aldersbetinget macula degeneration. Du kan øge mængden af A-vitamin, din krop absorberer fra pimentos ved at spise peberfrugterne med en lille mængde af fedt og fødevarer, der er rige på beta-caroten, såsom mørk grøn, orange og gule grøntsager. Kombinere pimentos med rå spinat eller romaine salat og revet gulerødder klædt med en oliven olie vinaigrette til en salat høj i vitamin A.

C-Vitamin

En enkelt portion enten på dåse eller i rå pimentos indeholder over 100 procent af det krævede daglige indtag af vitamin C. det er Afgørende for vedligeholdelse og reparation af huden, blodkar, tænder og knogler, vitamin C er en antioxidant, der kan hæmme DNA-skader aktiviteten af frie radikaler-forbindelser. Højt C-vitamin indtagelse kan nedsætte risikoen for forhøjet blodtryk, hjertekarsygdom, slidgigt og kræft. C-vitamin indhold af fødevarer nedbrydes hurtigt, når de udsættes for varme, lys og luft. For at maksimere mængden af C-vitamin, du får fra pimenta, vælg rå eller frosne peber over dåse produkter. Store rå peber i et køligt, mørkt sted, og brug dem inden for tre til fire dage efter købet. Skær pimentos lige før du spiser dem rå eller let kogt for at modtage den højeste koncentration af vitamin C.

Folat

Folat, også kendt som vitamin B-9, som er anvendt i energi metabolisme, til at syntetisere DNA og røde blod celler og til at understøtte funktionen af nervesystemet. Pimentos indeholder 12 mikrogram af folat pr kop, eller 3 procent af den anbefalede daglige indtag af folat for raske voksne. Mennesker, der spiser masser af folat, kan være mindre tilbøjelige til at lider af hjertesygdomme, depression og visse typer af kræft. Tilstrækkeligt indtag af folat er specielt vigtigt for gravide kvinder, da folat kan forhindre, neurologiske problemer og misdannelser hos nyfødte børn. For folat for at fungere effektivt, skal det indtages regelmæssigt med fødevarer, der indeholder andre B-vitaminer. Sammen med pimenta, med højt vitamin B fødevarer som fuldkorn, magert fjerkræ, fisk, mælkeprodukter, bønner og mørke grønne, bladrige grøntsager i din kost.

Vitamin K

University of Maryland Medical Center rapporterer, at voksne mænd bør indtage 120 mikrogram K-vitamin dagligt, mens kvinder skal forbruge 90 mikrogram. Pimentos give næsten 16 mikrogram K-vitamin i hver 1-cup, der tjener. K-Vitamin bidrager til at knogle sundhed og styrke, og er en nødvendig bestanddel af blodets koagulation. At spise tilstrækkelige mængder af vitamin, K-vitamin hjælper med at forhindre uforholdsmæssigt store blodtab fra skader, og kan mindske risikoen for knogleskørhed hos kvinder. Hvis du er bekymret for, om K-vitamin indtag, vælg rå eller dåse pimentos over frosne peber. K-Vitamin ikke nedbrydes, når det udsættes for varme, men betydelige mængder af a-vitamin kan være tabt, da grøntsager er frosset.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære