Sund Kost >> Sunde Måltider

Vitaminer for Stressede Mennesker

Du kan være i stand til at afbalancere en travl tidsplan for en periode på flere måneder, men hvis du begynder at føle sig overbebyrdet med arbejde, stress vil ikke være for langt bagud. Hvis du ikke er i stand til at reducere din arbejdsbyrde at begrænse din stress, at tage vitaminer eller spise vitamin-rige fødevarer, og samtidig begrænse dit indtag af mindre nærende måltider og snacks, der kan bidrage til en afslappet, sunde sind.

B-Vitaminer

MayoClinic.org rapporter, som du kan føle dig deprimeret, når du har et lavt niveau af B-vitaminer som B-12, B-6 og folat; depression kan forstærke følelsen af stress og angst at kommer fra at have alt for meget på din tallerken. Nogle mennesker kan have et lavt niveau af disse humørændrende vitaminer på grund af dårlig kost, mens andre organer, der måske ikke være i stand til korrekt absorbere disse vitaminer. Tjekke med din læge for at se, om du er mangelfuld i B-vitaminer, og så omfatter vitamin-rige fødevarer, såsom grønne bladrige grøntsager, bønner, mælk, fjerkræ og æg i din kost. Hvis det er nødvendigt, deres læge kan også foreslå et vitamin supplement eller injektioner af visse B-vitaminer, såsom B-12, i musklen til at hjælpe din krop absorbere det.

C-Vitamin

Øge dit indtag af C-vitamin kan hjælpe dig med at håndtere stress, ifølge University of Maryland Medical Center. Tage mellem 500 og 3.000 mg dagligt, anbefaler medicinsk centetr, men lavere dosis, hvis du udvikler diarré. C-Vitamin, mens tilgængelig som et supplement, er produktiv i mange typer af almindelige frugter og grøntsager, herunder rød og grøn peber, appelsiner, grapefrugter, kiwi, broccoli og jordbær.

D-Vitamin

I henhold til "Bedste Sundhed" magasin, du kan opleve stress eller angst, hvis du er i underskud med D-vitamin, især hvis du har fibromyalgi. Vitamin D er udbredt i mange animalske produkter, herunder fisk såsom tun og laks og oksekød, ost og æg. Hvis du foretrækker ikke at omfatte animalske produkter i din kost, kan du øge dit indtag af D-vitamin med et tillæg eller ved at spise svampe eller drikker D-vitamin-berigede juice eller soja drikkevarer. Det anbefalede indtag af D-vitamin er 600 internationale enheder om dagen, ifølge National Institutes of Health.

Fødevarer for at Undgå

Selv om at øge din dosis af vitaminer kan hjælpe dig med at bekæmpe din stress på grund af at være overbebyrdet med arbejde, og nogle andre ændringer i kosten kan også spille en rolle. Undgå koffein, da det kan føre til angst og søvnbesvær, som kan medføre yderligere komplikationer. Raffinerede fødevarer som hvidt brød og hvidt sukker og transfedtsyrer, som findes i bagværk og pommes frites, kan forlade dig følelsen træg og mindre op til at opgaven med at administrere dit arbejde. Udvikle en sund kost lavet af frugt, grøntsager, fuldkorn, magert protein og masser af vand for at holde din krop fungerer optimalt.

Om Forfatteren

Toronto-baserede journalist William McCoy har skrevet siden 1997, har specialiseret sig i emner som sport, ernæring og sundhed. Han fungerer som Studio ' s sports-og fritidsaktiviteter afsnit ekspert. McCoy er et journalistisk uddannet fra Ryerson University.

Foto Credits

  • James Woodson/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære