Sund Kost >> Ernæring

Hvilke Vitaminer & Mineraler Gøre Valnødder Har?

Skrevet af Jan Sheehan; Opdateret November 27, 2018

Valnødder er meget nærende. Disse afskallede snacks indeholder vitaminer og mineraler samt andre næringsstoffer, der kan hjælpe din sundhed. Ligesom alle nødder, valnødder er høj i kalorier, så spis dem moderation -- begrænse dit forbrug til en håndfuld eller mindre om dagen.

Mineraler

En ounce af valnødder indeholder 57 milligram magnesium, mens en kop hakkede valnødder har 251 mg, i henhold til United States Department of Agriculture ' s National Nutrient Database. Kvinder har brug for omkring 315 mg magnesium om dagen, mænd har brug for omkring 410 mg. Magnesium bruges af kroppen til hundredvis af biokemiske reaktioner. De væsentlige mineraler hjælper med at opretholde nerve-og muskelfunktion, holder dit hjerte rytme stabil, støtter et sundt immunsystem og holder knoglerne stærke, ifølge National Institutes of Health ' s Kontor af Kosttilskud. Mange Amerikanere ikke får nok magnesium fra deres kost. Andre mineraler i valnødder omfatter calcium, jern, fosfor, kalium og zink.

Vitaminer

Mange typer af nødder, herunder valnødder, indeholder vitamin E. En ounce af valnødder giver .73 milligram E-vitamin, som er omkring 5 procent af den anbefalede daglige tilførsel, ifølge Ohio State University Extension. E-Vitamin er hjerte-sund. MayoClinic.com rapporter om, at E-vitamin kan stoppe udviklingen af plaques i arterierne. Ud over E-vitamin, valnødder indeholder C-vitamin, A-vitamin, folat og andre B-vitaminer.

Andre Næringsstoffer

Valnødder er fyldt med vigtige omega-3 fedtsyrer. En 1/4-cup servering af valnødder giver 90% af dit anbefalede daglige indtag, i henhold til Academy of Nutrition and Dietetics. Fordelene ved omega-3 fedtsyre, der omfatter hjerte-beskyttelse, bedre hjernefunktion og anti-betændelse egenskaber, der er nyttige for astma, gigt, og nogle af inflammatoriske hudsygdomme. Academy of Nutrition and Dietetics rapporter om, at valnødder indeholder også antioxidant ellagsyre, som understøtter immunitet og kan have kræft egenskaber. Derudover, valnødder er en god kilde til protein og fiber.

Overvejelser

For at undgå vægtstigning ved overspisning valnødder, erstatte højt kalorieindhold snacks og fødevarer med højt indhold af mættet fedt med valnødder. Tilføje valnødder til din salat i stedet for ost eller kød. En anden mulighed: Drys valnødder på toppen af din havregrød eller yoghurt til morgenmad eller på grillet laks til middag. Hvis du har højt blodtryk, gå med almindelig valnødder snarere end saltet.

Om Forfatteren

Jan Sheehan er en prisbelønnet medicinsk og ernæring forfatter, der trådte journalistik i 1992. Hun er en tidligere redaktør for "Forældre" magasin. Hun har også skrevet ernæring artikler til "Selvstændig", og "Fitness," "Ladies' Home Journal",", "Sundhed" og andre blade. Sheehan har en Bachelor i journalistik fra Purdue University.

ADVERT

Mest populære