Sund Kost >> Ernæring

Hvad Vitaminer og Mineraler Er i Æblemos?

Æblemos er en populær kid ' s snack. Det kan også bruges som en sundere erstatning for fat i bagning-især hvis du vælger den type, uden tilsat sukker -- sænke indholdet af fedt og øge vitamin indholdet af dine opskrifter. Forbrugende æblemos giver dig en række vitaminer og mineraler, blandt andet C-vitamin, riboflavin og vitamin B-6.

C-Vitamin

En 1/2-cup, der tjener usødet fra dåse æblemos med tilsat ascorbinsyre indeholder 26 milligram C-vitamin, hvilket er 43 procent af den daglige værdi. C-Vitamin er et vandopløseligt vitamin, som er væsentlige for heling af sår, dannelse af arvæv og brusk og begrænse opbygningen af sygdom, der forårsager frie radikaler.

Riboflavin

Riboflavin kaldes også vitamin B-2, fungerer som en antioxidant for at hjælpe med at begrænse skader på dit DNA af frie radikaler. Det også hjælper med at gøre den mad, du spiser til energi og holder din hud, hår, lever og øjne sunde og raske. Hertil kommer, at dette vitamin viser folat og vitamin B-6 i former, som kroppen kan bruge og spiller en rolle i vækst og dannelse af røde blodlegemer. En portion æblemos giver 0.04 mg riboflavin, hvilket er 2 procent af DV.

Vitamin B-6

Forbrugende en portion æblemos giver dig 0.03 mg vitamin B-6, eller 2 procent af DV. Vitamin B-6 er nødvendigt for dannelsen af røde blodlegemer, protein og aminosyre stofskiftet og immunforsvaret. Det spiller også en rolle i hjernens udvikling og nedbrydning af glykogen til glukose.

Andre Mikronæringsstoffer

Æblemos indeholder også små mængder af andre mikronæringsstoffer, herunder 2 procent af DV for jern-og thiamin og 1 procent af DV for magnesium og fosfor. Jern hjælper med at danne de røde blodlegemer til at transportere ilt rundt i din krop, thiamin er behov for at omdanne kulhydrater til energi, magnesium hjælper med at regulere dit blodsukker og blodtryk og fosfor er nødvendige for nyre funktion og muskelkontraktion.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære