Sund Kost >> Kost

Hvilke Vitaminer Er Spiselige Kaktus?

Hvis du ikke er bange for at få eventyrlystne med din kost, kan du overveje madlavning med spiselige kaktus. Figenkaktus, et fælles udvalg af spiselige kaktus findes i Usa, tilbyder sød og saftig frugt, samt næringsstof-rige puder. Spiselige kaktus fungerer som en god kilde til næringsstoffer. Dens puder, i særdeleshed, kommer pakket med calcium, mens det også giver betydelige mængder af et par vigtige vitaminer.

C-Vitamin

Spiselige kaktus fungerer som en god kilde til vitamin C. Dine celler til at bruge vitamin C til at aktivere enzymer, herunder dem, der er nødvendige for at nedbryde kolesterol og producere kollagen, som er en strukturel komponent i sener og knogler. Figenkaktus frugt giver 20.9 mg C-vitamin pr 1-cup servering, som er 23 og 28 procent af det daglige behov for mænd og kvinder, henholdsvis, mens en servering af fem figenkaktus puder indeholder 33.6 mg, hvilket er 37 procent af den daglige anbefalede C-vitamin indtag for mænd og 45 procent kvinder.

Vitamin B-6

Tilføjelse af spiselige kaktus til din kost øger også din vitamin B-6 indtag. Hver servering af figenkaktus puder indeholder 241 mikrogram vitamin B-6, som bidrager med 19 procent mod din anbefalede daglige indtag. Figenkaktus frugt indeholder en beskedne 89 mikrogram vitamin B-6, eller 7 procent af dit daglige behov. Vitamin B-6 hjælper med at regulere funktion af reproduktive hormoner, såsom testosteron og østrogen, og også støtte i hjerne celle kommunikation. Yderligere, at få nok vitamin B-6 i din kost hjælper dine celler proces, nukleinsyrer, de kemikalier, der er nødvendige for at gøre DNA.

Vitamin K

Spiselige kaktus puder, men ikke er deres frugt, det giver også en betydelig mængde af vitamin K. Hver servering af kaktus puder indeholder 8.8 mikrogram K-vitamin, som er 10 og 7 procent af den anbefalede daglige indtag for kvinder og mænd, hhv. Vitamin K i spiselige kaktus spiller en rolle i en sund cellevækst, og understøtter også den sundhed af dit skelet-systemet. K-Vitamin aktiverer også flere proteiner vigtige for blodets evne til at størkne, mens lav K-vitamin niveauer, forårsage overdreven blødning.

Servering Tips og Forslag

Praksis omhu ved håndtering af spiselige kaktus -- bære handsker, indtil du fjerner pigge i kaktus puder eller fjern skindet fra figenkaktus frugt. Når skrællet, kan du prøve at blande figenkaktus sammen med frisk mynte blade -- og brug blandingen til smag i danskvand. Prep spiselige kaktus pads ved at fjerne de pigge, -- men efterlader på huden -- og derefter skære pad i små stykker. Brug kaktus puder i omeletter eller røre frites, eller stege dem i ovnen indtil de er møre, krydret med olivenolie og citronsaft.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Andy Sotiriou/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære