Sund Kost >> Ernæring

Vitamin Anbefalinger for midaldrende Mænd

Som mænd nå midaldrende, og deres risiko for hjerte-kar-sygdom, No. 1 dødsårsag for mænd i Usa, begynder at stige, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Med en mangel på motion og ordentlig ernæring, mange mænd også begynder at tabe muskelmasse i løbet af disse år, udløser en stigning i kropsfedt. Få den anbefalede mængde af vitaminer kan hjælpe med at beskytte dit hjerte, forbedrer dit kredsløb, og fremmer stærke knogler og muskler, at holde dig til at føle dig ung og energisk.

Vitamin A, C og E

Vitamin A, C og E, der fungerer som antioxidanter, som beskytter dig mod sygdom og sygdom, og kan forhindre, at visse typer af kræft. De arbejder også med andre næringsstoffer. C-Vitamin, for eksempel, hjælper kroppen med at absorbere non-hæm jern, jern, du tager i fra vegetabilske kilder. Tilføjelse af C-vitamin-rige tomat til din spinat salat kan gavne dit kredsløb, som C-vitamin spiller en rolle i at holde dine celler sunde og muliggør jern til at transportere ilt rundt i din blodbanen. Institute of Medicine anbefaler, at midaldrende mænd forbruger 900 mikrogram vitamin A, 90 mg C-vitamin og en 15 mg E-vitamin hver dag.

B-Kompleks Vitaminer

Midaldrende mænd har behov for B-kompleks vitaminer til at producere hæmoglobin og holde blodet sundt. B-vitaminer gavner også dit hjerte og nervesystem, og øge dit stofskifte ved at hjælpe din krop brug for protein, fedt og kulhydrater som energi. IOM anbefaler, at mænd tager på 2,4 mikrogram vitamin B-12, 1.2 mg hver af thiamin, 1.3 mg riboflavin, 14 mg niacin, 400 µg folat og 5 mg pantothensyre hver dag. Op til 50 år, mænd har brug for 1.3 mikrogram vitamin B-6 om dagen, mens mænd i alderen 51 og ældre har brug for 1.7 mikrogram dagligt.

Vitamin K og D

K-Vitamin hjælper med at holde dine knogler og tænder stærke. Midaldrende mænd, som ofte begynder at miste knogle tæthed, som de bliver ældre, bør få 120 mikrogram af dette næringsstof dagligt. Hertil kommer, at en mand har brug for 15 mikrogram D-vitamin, et næringsstof, der findes i animalske fødevarer som kød, fjerkræ, fisk og mejeriprodukter. D-Vitamin er afgørende for din krops evne til at optage calcium. Din krop syntetiserer nogle D-vitamin fra solen, men hvis du bor i et koldt klima, eller hvis du ikke spiser animalske produkter, du er på en forhøjet risiko for D-vitaminmangel, og de bør tale med din læge om at tage et supplement for optimal knoglesundhed.

Mindre Kendte Vitaminer

Cholin, et sjældent diskuteres B-vitamin, hjælper neurotransmittere, der sender beskeder fra hjernen til resten af din krop, forbedre din muskel kontrol og hukommelse, som kan begynde at falde uden ordentlig ernæring. Cholin også hjælper din krop med at omdanne homocystein til methionin, hvilket potentielt kunne sænke din risiko for hjertesygdom. IOM anbefaler, at mænd får 550 mg cholin dagligt. Mænd har også brug for 30 mikrogram biotin hver dag. Biotin mangler kan forårsage mild depression, samt skøre negle og hår tab, ifølge Medline Plus.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

  • PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære