Sund Kost >> Ernæring

Er Vitamin B-12 Ordineret til Børn?

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret 17 December 2018

Mellem 1,5 og 15 procent af den Amerikanske befolkning, herunder børn, kan være mangel på vitamin B-12, siger Kontoret for Kosttilskud. Vitamin B-12 kosttilskud egnet til børn er tilgængelige, men en varieret kost rig på høj-vitamin B-12 fødevarer, der nemt kan opfylde de fleste børns krav af næringsstoffer. Der er nogle børn, men der kan være foreskrevet kosttilskud til behandling af mangel-relaterede lidelser. Tal med dit barn ' s børnelæge, før de giver ham nogen form for vitamin B-12 tillæg.

Anbefalet Daglig Dosis

Institute of Medicine ' s Food and Nutrition Board anbefaler, at børn mellem 4 og 8 år gamle, bør forbruge 1.2 mikrogram vitamin B-12 hver dag. Børn mellem 9 og 13 år gamle, kræver 1.8 mikrogram dagligt. Mange vitaminer og mineraler har en tolerable upper intake level, eller UL, som er den maksimale mængde af et næringsstof, kan du regelmæssigt uden at opleve potentielt skadelige bivirkninger. Food and Nutrition Board har ikke fastsat en UL for a-vitamin B-12, da doser så høje som 1 milligram ikke forårsage bivirkninger.

Tilskud

University of Maryland Medical Center advarer om, at børn bør ikke bruge nogen form for vitamin B-12 tilskud, medmindre de har fået ordineret kosttilskud af en læge. Vitamin B-12 kosttilskud kan forstyrre den korrekte funktion af antibiotika som tetracyclin, kemoterapi medicin, metformin, anti-beslaglæggelse medicin såsom phenobarbital, proton pumpe hæmmere og kolesterol-sænkende medicin som colestyramin. Hertil kommer, at ikke-receptpligtige vitamin B-12 kosttilskud er ikke reguleret af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration og er ikke kontrolleret for renhed og sikkerhed. I henhold til ConsumerReports.org nogle kosttilskud kan være forurenet med tungmetaller og eventuelt giftige kemikalier.

Overvejelser

Børn, der er veganere, strenge vegetarer, eller som lider af fordøjelsessystemet lidelser såsom Crohns sygdom, eller cøliaki, er den mest sandsynlige til at være ordineret en vitamin B-12 tillæg af en børnelæge. Vitamin B-12 er der naturligt findes kun i animalske fødevarer som kød, fisk, skaldyr, fjerkræ, mejeriprodukter og æg. Vegansk og vegetarisk børn, der spiser få eller ingen animalske produkter kan være nødvendigt at tage et supplement, der giver mellem 6 og 30 mikrogram vitamin B-12 daglige, siger Linus Pauling Institute. Børn med fordøjelsesproblemer nødt til at have deres vitamin B-12 tillæg dosis bestemmes af en læge, som er bekendt med deres sygdom.

Fødevarer Kilder

Den bedste måde for et barn at øge hendes vitamin B-12 indtag uden at være ordineret kosttilskud er regelmæssigt at spise fødevarer med en høj koncentration af vitamin B-12. Gode kilder til vitamin B-12 -- fødevarer, der giver 10 til 19 procent af et barns anbefalede daglige tilførsel af vitamin pr servering -- omfatter kylling lår eller underlår, fedtfattig ost, som Colby eller cheddar, eller kogt, beriget nudler såsom æg nudler. En fremragende kilde til vitamin B-12 er en, der giver mindst 20 procent af det anbefalede daglige indtag af næringsstoffer per portion. For børn, disse omfatter fisk som laks eller ørred, vitamin-berigede morgenmadscerealier, kogte skaldyr, såsom muslinger eller krabber, yoghurt og oksekød.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære