Sund Kost >> Ernæring

Vitamin B-12 i Marineret Sild

Så meget som 15 procent af den almindelige Amerikanske befolkning kan have lave niveauer af vitamin B-12, siger Kontoret for Kosttilskud. En afbalanceret kost, der indeholder magre animalske fødevarer eller vitamin-berigede produkter bør være nok til at sikre, at du kan opfylde dine daglige behov for næringsstoffer. Fisk og skaldyr som marineret sild er en fremragende kilde til vitamin B-12, men hvis du er bekymret for, om dine natrium indtag, bør du spiser det lejlighedsvis. Prøv marineret sild som en topping til ristet brød eller i salater.

Vitamin B-12 Indhold

En 1-ounce, cirka 28 gram med servering af udbenet marinerede sild indeholder 1,2 mikrogram vitamin B-12. Dette beløb forbrugsstoffer 50 procent af Food and Nutrition Board ' s anbefalede daglige tilførsel af vitamin B-12 for voksne mænd og kvinder. Ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration retningslinjer for mærkning af næringsindholdet i fødevarer, marinerede sild kan betragtes som en fremragende kilde til vitamin B-12, fordi det giver mere end 20 procent af det anbefalede daglige indtag i hver portion.

Sammenligning med Andre Fødevarer

Marineret sild har omkring lige så meget vitamin B-12 i hver 1-ounce servering som 1 kop hytteost, en 8-gram beholder med almindelig, fedtfattig yoghurt, 3-ounce servering af fisk som helleflynder og kuller eller seks store kammuslinger. Det har en højere koncentration af vitamin B-12 per portion i forhold til æg, kylling, skinke og ost, som Swiss, såvel som de fleste frugter, grøntsager og hele korn, som ikke indeholder vitamin B-12. For fødevarer, der er endnu rigere på vitamin B-12 end marinerede sild, vælge fisk som ørred eller laks, oksekød, vitamin-berigede morgenmadscerealier og skaldyr, såsom muslinger, østers, krabbe eller hummer.

Vægt

Vitamin B-12, din krop får fra fødevarer som marinerede sild, der er nødvendigt for metabolismen af fedt, kulhydrater og proteiner. Det understøtter sundheden i nervesystemet og aids i syntesen af røde blod celler, DNA, RNA og immunsystemet sammensat S-adenosylmethionin, eller Samme. Tilstrækkelig vitamin B-12 indtag kan hjælpe med at nedsætte din risiko for hjerte-sygdom, da det næringsstof, der arbejder med andre B-vitaminer til at regulere blodets niveau af homocystein, en aminosyre, der er knyttet til en højere forekomst af hjertesygdom. Forbrugende masser af vitamin B-12 kan også hjælpe med at forhindre kræft, anæmi og aldersrelateret macula degeneration.

Overvejelser

Selv om marinerede sild er en god måde at øge dit indtag af vitamin B-12, det er også høj i natrium. Hver 1-ounce servering af marinerede sild indeholder 247 mg natrium, eller 11 procent af den daglige grænse, der anbefales til raske voksne, og over 16 procent af det maksimale beløb, der anbefales til folk på en natrium-diæt. Til også at omfatte sild i din kost uden at den overskydende natrium, prøv sild, filet pakket i lav-natrium tomat eller urt sauce. Nogle kommercielle mærker indeholder færre end 35 mg natrium i hver ounce.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • John Foxx/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære