Sund Kost >> Kost

Vegetar træder i stedet for Chorizo

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret December 20, 2018

Fans af Spansktalende retter vide alt om chorizo, den krydrede pølser, der er brugt til at give smag et bredt udvalg af retter, lige fra morgenmad burritos til suppe til enchiladas. Hvis du har for nylig blevet vegetar, kan du tror, du bliver nødt til at gå uden chorizo, men du kan efterligne pølse ' s konsistens og smag med kommercielle produkter eller hjemmelavede opskrifter. Du vil få oplevelsen af at spise chorizo i din foretrukne Latin entrees, alle med betydeligt mindre fedt, ingen kolesterol og ingen animalske produkter.

Kommercielle Vegetar Soja Chorizo

Den enkleste, hurtigste og mest almindeligt tilgængelige vegetar erstatning for chorizo kaldes ofte "soyrizo": et kommercielt fremstillet af soja-baseret produkt. Mest soja chorizos er lavet af tekstureret sojaprotein, eddike, olie-oftest raps olie, soja olie eller både-og krydret med traditionelle chorizo krydderier som spidskommen, paprika, oregano, hvidløg, løg og rød peber. Soja chorizo er pakket til at ligne en pølse, men bruges ved at klemme den ønskede mængde af produktet fra hus og madlavning er det en stegepande, indtil det smuldrer er brunet.

Kommercielle Vegetar Chorizo Pølse

Nogle kommercielle mærker af vegetariske chorizo er dannet i en traditionel pølse form og kan være skåret eller kubik. En populær sort er baseret på hvede protein, som er fortykket med locust bean gum og krydret med naturlig bøgetræ røg, peber, løg og krydderier. En anden består primært af tekstureret sojaprotein koncentrere sig og soja protein isolater. Disse sliceable typer af vegetariske chorizo er bedst, hvis du ønsker en erstatning, der kan være i tern og føjes til supper, taco pizzaer, salater eller serveret som en lille appetizer med kiks eller bruges som ingrediens i vegetarisk paella eller gumbo.

Hjemmelavet Vegetar Soja Chorizo

Du kan forberede dine egne vegetariske erstatning for chorizo hjemme med Tekstureret Vegetabilsk Protein, eller TVP. TVP er lavet af tørret soja mel, der har haft sin olie, der er udvundet. TVP har kun et spor mængden af fedt og et højt indhold af fibre, samt et strygejern. Efter reconstituting TVP med kogende vand, derefter tilføje chorizo krydderier, du kan sauter blanding med hvidløg og løg i olie-og bruge det i en opskrift, som opfordrer til, chorizo. Kogebog forfatter Jacqueline Pham anbefaler tilføjelse helt gratis at TVP sammen med vegetabilsk bouillon, tomater og tomatpuré til mere flavorful vegetar chorizo.

Hjemmelavet Vegetar Quinoa Chorizo

Hvis du ikke er en fan af soja-produkter, hvede protein eller TVP, opskrift udvikler Stephanie Weaver foreslår, at en chorizo-som vegetar erstatning fra rød eller tan-farvede quinoa. Efter kogning, quinoa, Weaver purees tomater, løg, hvidløg, eddike, chipotle peber og krydderier sammen, så rører blandingen i quinoa sammen med annatto olie. Efter afkøling i op til 12 timer, quinoa kan være sauteret i olivenolie, og derefter anvendes i enhver opskrift ringer for chorizo.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære