Sund Kost >> Sunde Måltider

Grøntsager til at Øge Blodcirkulationen

Hver celle i din krop har brug for ilt for at fungere, og bygger på din kredsløbssygdomme -- dit hjerte og blodkar -- til at levere en frisk forsyning for fortsat væv funktion. Din kredsløbet bærer også sukker, næringsstoffer og hormoner til din væv, og transporterer giftstoffer for at dine nyrer, så de kan blive skyllet ud af kroppen. En afbalanceret og sund kost giver næring til alle dine væv, herunder din kredsløbssygdomme, og tidskrævende 3 kopper af grøntsager dagligt for mænd og 2,5 kopper til kvinder, i henhold til anbefalinger fra det AMERIKANSKE Department of Agriculture, bidrager til et sundt kredsløb.

Jern-Rige Grøntsager

Grøntsager rige på jern hjælpe dig med at gøre de røde blod celler, som er ansvarlige for ilt og cirkulation. Når røde blodlegemer passerer gennem lungerne, strygejern i disse celler, som binder sig til ilten i den luft du indånder. Når dit blod bevæger sig væk fra dine lunger, strygejern frigiver ilt i dit væv. Kvinder har brug for, 18 mg jern dagligt for at støtte et sundt kredsløb, mens mænd har brug for 8 mg, ifølge Institute of Medicine. En kop kogt spinat tilbyder 6.4 milligram jern, mens en tilsvarende portion jordskokker tilbyder 5.1 milligram. En bagt kartoffel med hud også øger din jern indtag med 2,2 mg.

E-Vitamin-Rige Grøntsager

Tidskrævende grøntsager rige på E-vitamin hjælper med at holde dine blodkar åbne, fleksible, forebygge hjerte-kar-sygdom, der reducerer blodets cirkulation. Personer med lave niveauer af vitamin E der står over for en øget risiko for åreforkalkning-det er en forsnævring af arterierne, der er forårsaget af plak indskud. Indtage 15 mg, eller 22.5 internationale enheder E-vitamin dagligt for at forebygge en mangel, anbefaler Institut for Medicin. En kop kogt spinat øger din E-vitamin indtag med 6,7 mg, mens en kop majroe eller mælkebøtte greens tilbyder 2.7 eller 2,6 mg E-vitamin, hhv. Græskar indeholder også vitamin E, med 2,6 mg per kop.

Vitamin C-Rige Grøntsager

C-Vitamin, der holder dine blodårer sunde og stærke, at fremme korrekt omsætning. Det hjælper dig med at lave collagen, et protein i rigelige din blodkarrenes vægge, der holder din vævet sammen. Hvis du ikke får nok C-vitamin, risikerer du at svække dine blodkar, der fører til brud, der kan skære ud i omløb til nogle af dine væv. C-Vitamin også udvider dine blodkar, øger blodgennemstrømningen. Kvinder bør indtage 75 mg C-vitamin hver dag, mens mænd bør sigte efter 90 mg, ifølge Institute of Medicine. De fleste grøntsager indeholder en del C-vitamin, men en kop rød eller grøn peberfrugt, broccoli eller rosenkål giver hele dit daglige C-vitamin krav i en portion.

Overvejelser

Kombinere grøntsager med andre hjerte-sunde fødevarer til at lave mad, der gavner din omsætning. Brug majroe greens som en seng til grillet laks eller andre fede fisk. Fisk indeholder omega-3 fedtsyrer, som forebygger blodpropper, som kan blokere din omsætning, og også kæmper for højt blodtryk og kolesterol, der bidrager til hjertesygdomme, ifølge University of Maryland Medical Center. Alternativt, top en mælkebøtte greens, spinat og rød peber salat med en håndfuld valnødder til en let frokost fuld af næringsstoffer, som vil øge din omsætning.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Zedcor Helejet/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære