Sund Kost >> Ernæring

Grøntsager er Høj i Jern til Babyer

Dit barn har brug for jern til korrekt udvikling og et godt helbred. Indtil en alder af 6 måneder, modermælk eller berigede formel leverer alle strygejern dit barn har brug for. Efter denne alder, at fodre din baby jern-rige grøntsager purees vil hjælpe med at sikre, at han får alt af jern, han har brug for hver dag.

Funktion

Jern er et mineral, der er din baby ' s krop har brug for at gøre hæmoglobin. Hæmoglobin er det protein i de røde blodlegemer, der bevæger sig ilt rundt i kroppen. Symptomer på for lidt jern omfatter langsomme vægtstigning, forsinket vækst, bleg hud, manglende appetit og irritabilitet, i henhold til "Pædiatri og Børns Sundhed." Jern spiller også en rolle i sundhed af dit barns immunforsvar. De er mellem 7 og 12 måneder, og dit barn har brug for 11 milligram jern hver dag.

Grøntsager

Visse grøntsager er sunde kilder til jern. En 6-ounce glas purerede grønne bønner indeholder 1.8 milligram jern, og den samme mængde af anstrengt ærter indeholder omkring 1,6 milligram. En 6-ounce servering af anstrengt spinat forsyninger 1.05 milligram jern, og den samme størrelse del af purerede søde kartofler giver 0.7 mg. En 1/4-cup servering af bønner leverancer mellem 1 og 1,2 milligram jern.

Tips

Indføre jern-rige grøntsager til dit barns kost, en ad gangen. Vente to eller tre dage før at indføre endnu en ny mad. Hvis din baby har en reaktion, vil du vide, hvilke fødevarer der forårsagede det. Tjene fødevarer rige på C-vitamin sammen med jern-rige grøntsager. C-Vitamin hjælper din baby ' s krop absorbere mere jern fra maden. Kiwi, broccoli, melon, ærter og kartofler er alle gode kilder til vitamin C.

Nitrat

Visse grøntsager indeholder høje niveauer af nitrat, hvilket kan være skadeligt for din baby. Indtagelse af for meget nitrat kan forårsage methemoglobinemia, en form for anæmi forårsaget af en abnorm mængde af methemoglobin. Denne lidelse kan medføre, at din baby ' s krop til at transportere ilt ineffektivt, hvilket kan føre til forsinket vækst og blå-farvet hud. Visse grøntsager såsom spinat, kan være højt i nitrat, og at lave din egen babymad, der kan få din baby til at forbruge for meget, ifølge den Amerikanske Academy of Pediatrics. Opt for kommercielt produceret baby mad grøntsager, fordi de er reguleret og indeholder mindre nitrat end hjemmelavet babymad.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære