Sund Kost >> Sunde Måltider

De Bedste Grøntsager til at Spise Med Kylling

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 21, 2018

Mange typer af grøntsager parre perfekt med kylling, fordi det naturligvis er en mild smag. Spinat, søde kartofler, broccoli og jicama er særlig gavnlige for din kost. Disse grøntsager er fyldt med vitaminer, mineraler og fibre, men giver et minimalt antal kalorier. Ved hjælp af sund madlavning metoder, der holder din servering af grøntsager, magert og lav i kalorier.

Spinat

Spinat er alsidig som en varm eller kold side for din kylling entree. Lave en salat med rå spinat og alle dine foretrukne grøntsager og top med en grillet kyllingebryst. Hvis du foretrækker en varm side, sauteret spinat i en nonstick gryde med et strejf af kylling bouillon for ekstra smag. En halv kop kogt spinat, der har en minimal 20 kalorier. Nyder sauteret spinat som en forret side giver 10 procent af dit calcium behov for stærke knogler samt 15 procent af dit daglige C-vitamin krav er at holde dit immunforsvar, der arbejder på sit bedste. Du får også om at fordoble din daglige vitamin-Et krav fra denne servering af spinat. A-Vitamin er afgørende for optimal øjet sundhed og vision.

Søde Kartofler

Vask søde kartofler grundigt, pak dem ind i folie og læg dem i ovnen, mens du forberede kylling. Når den søde kartofler er kogte fuldt og tilbud, pak dem og skære dem ned i midten. Top din søde kartofler med kanel og agave nektar eller honning, for at tilføje sødme. Søde kartofler er en af de bedste kilder til kalium. Møde dine daglige kalium anbefaling er afgørende for en normal væskebalance, en proces, der er afgørende for regulering af din hjerte rytme. Du skal 4,700 milligram af kalium hver dag, ifølge Linus Pauling Institute. En medium sød kartoffel, vejer omkring 4 ounces giver næsten 550 milligram af kalium. En hel 4-ounce sød kartoffel med huden også indeholder 3 gram fiber, som er mere end 10 procent af dine behov, der er baseret på en 2,000 kalorie diæt.

Broccoli

Damp broccoli i dit køleskab, hvis du har brug for en hurtig side til din kylling middag. Sted broccoli buketter i en mikrobølgeovn-safe skål, tilsæt et par spiseskefulde af kylling bouillon og kog indtil de er møre. Hvis du foretrækker ekstra smag, tilføje friske krakket peber og tørrede urter. En 1/2-cup servering af dampet broccoli har omkring 25 kalorier. Du får mere end tre-fjerdedele af dit daglige C-vitamin krav fra denne servering af broccoli. Derudover, broccoli har en lille mængde af mineraler som kalcium og jern, et mineral, som aids i ilt transport.

Jicama

Jicama er en slægtning af den kartoffel familie og ser ud som et lys brun majroe. Du bør skrælle jicama før indtagelse af det for at fjerne al snavs og snavs, selv om denne hud er sikker at spise. Nyd jicama kogte eller rå. Hvis du sauter det med kylling og andre grøntsager, det har en tendens til at samle op alle de andre varianter i panden. Eller tilføje rå jicama skiver grillet kylling for at tilføje en sød komponent til dit måltid. Rå jicama smager ligner et æble eller pære. En halv kop rå jicama skiver har en minimal 25 kalorier og en kæmpestor 3 gram fiber. Den samme tjener størrelsen af jicama indeholder også 20 procent af dit C-vitamin behov og 2 procent af dit daglige strygejern krav.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære