Sund Kost >> Sunde Måltider

Bruger til Valle Fra Anstrengt Yoghurt

Hvis du har lavet yoghurt derhjemme-især tyk, græsk yoghurt -- du ved, hvad valle er: gullig, uigennemsigtig væske, der er tilovers, når du belaster yoghurt til at nå den ønskede konsistens. Valle, der er rige på calcium, phosphor og B-vitaminer som riboflavin, pantothensyre og vitamin B-12. I stedet for at kassere det, skal du bruge whey, til at øge vitamin, mineral-og protein-indhold af andre fødevarer. Plan på 1 pint af drænet yoghurt fremstilling af 8-ounce af valle og 1 liter yoghurt fremstilling 16 ounces. Butik valle i køleskabet i flere måneder, eller frys den i en lufttæt beholder.

Kærnemælk Erstatning

Opskrift udvikler og forfatter af King Arthur Mel kogebøger P. J. Hamel anbefaler brug af den valle, der er belastet fra yoghurt som en erstatning for kærnemælk i bagværk som kager, muffins og pandekager. Ifølge Hamel, du bliver nødt til at bruge lidt mindre valle end mængden af kærnemælk. Hvis den opskrift, der dikterer, 1 kop kærnemælk, skal du bruge 3/4 kop valle; for 1 1/2 kopper af kærnemælk, skal du bruge 1 1/4 kopper af valle. Erstatning omkring 1 1/3 kopper af valle for en opskrift, der opfordrer til 2 kopper af kærnemælk.

Swap Vand til Valle

Brug valle i stedet for vand i bagværk, herunder gær brød eller pizza dej, tilføjer så meget valle, som mængden af vand, som kaldes for eller eksperimenterer med en kombination af de to. Den valle, der tilfører fugt til krummen samt en lidt syrlig smag. Valle kan også bruges i stedet for vand til at koge ris, kartofler, pasta eller quinoa og kan fungere som suge væske til bønner, grøntsager eller fuldkorn.

Brug Det i Drinks

En 1-cup servering af anstrengt-yoghurt whey indeholder ca 2.1 gram protein. Drage fordel af dette protein boost ved hjælp af valle til at rekonstruere frossen frugt juice koncentrat, som base for saftevand eller kombineret med vand som flydende, når man laver te. I stedet for at købe dyre whey protein pulver for protein shakes eller smoothies, tilføje valle sammen med juice, lav - eller fedtholdige mælk eller yoghurt, når du laver din drik.

Gøre Noget Ost

Mad forfatter Paula Rhodos foreslår, at ricotta ost med reserverede anstrengt valle fra yoghurt. For hver 2 kopper af valle, skal du bruge halvdelen af en gallon af hele eller fedtreduceret mælk. Efter den kombination er opvarmet, ostemassen vil danne så blandingen køler. Stamme disse ostemassen, opbevare dem i køleskab, og brug dem, hvor du ville bruge ricotta ost. Ved at kombinere fløde i stedet for mælk med den valle, der kan give mysost, en blød valle-baseret, Skandinavisk stil, smørbar ost.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære