Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan man Bruger Frugt Pulver Som Mel

Noget tørret og pulveriseret til fint pulver -- nødder, korn og endda frugt-opfylder kriterierne for mel. Alle naturlige frugt pulver omfatter soltørret eller fryse-tørret frugt, knust til pulver, uden ekstra ingredienser eller tilsætningsstoffer, så de indeholder omtrent de samme kalorier som rå frugt, men omkring en ottendedel af lydstyrken. For eksempel, 9 gram eller 1 spiseskefuld af jordbær frugt pulver har 34 kalorier, der henviser til, at 100 gram eller 8 spiseskefulde af friske jordbær indeholder 32 kalorier. Frugt pulver også levere de samme vitaminer, mineraler og smag til bagværk, som rå frugt ville.

Hvede Mel

1

Måle mel, der opfordres til i opskriften på den bagte godt, minus 1/4 mængden af volumen. For eksempel, hvis opskriften opfordrer til 1 kop alle formål mel, måle 3/4 cup. Tilsæt mel til en skål.

2

Måle mængden af frugt pulver svarende til 1/4 mængden af mel, der opfordres til i opskriften på den bagte godt. For eksempel, hvis den opskrift, der siger, at du skal bruge 1 kop alle formål mel, måle 1/4 kop af frugt pulver. Tilsæt frugt pulver til blandekar bowl.

3

Tilføje en knivspids bagepulver og tilsæt resten af de tørre ingredienser i blanding skålen. Bland de tørre ingredienser ved hjælp af et piskeris og finkæmme dem ind i en anden skål ved hjælp af en mel sifter.

4

Tilsæt de våde ingredienser og bland. Bage blandingen efter opskriften retningslinjer. Du behøver ikke at ændre bagning tid og ovn temperatur, når du bruger frugt pulver med almindelig mel.

Nonwheat Mel

1

Tilsæt mel, der opfordres til i glutenfri opskrift til en skål. Tilsæt 1/4 tsk xanthan gum for hver kop glutenfri mel kaldes i opskriften. For eksempel, hvis opskriften kræver 1/2 kop ris, mel, 1/4 kop ært mel og 1/4 kop hasselnød mel, tilsæt mel og 1 tsk xanthan gum til en skål. Du har brug for xanthan gum til at blive tykkere frugt pulver, fordi det ikke gelatinize i vand.

2

Bland mel med et piskeris, så finkæmme dem ind i en anden skål ved hjælp af en mel sifter. Tag 1/4 af den samlede mængde af mel af volumen. For eksempel, hvis du har 1 kop mel, øse ud 1/4 kop og reservere det. Du kan bruge de reserverede mel til støv bordpladen eller tykkere dej, hvis det er nødvendigt.

3

Erstat mængden af mel du skovlede ud med en tilsvarende mængde af frugt pulver. Tilføj de andre tørre ingredienser og bland det hele med et piskeris, så sift det i en separat skål.

4

Tilsæt de øvrige tørre ingredienser kaldes i opskriften. Bland alt sammen, så finkæmme dem gennem en mel sifter en gang mere, før du tilføjer den våde ingredienser.

5

Bage glutenfri blandingen efter opskriften retningslinjer. Du behøver ikke at justere bagetiden eller temperatur, når du bruger frugt pulver i glutenfri opskrifter.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Måling af kopper og skeer
  • Bagepulver
  • Xanthangummi

Tips

  • Du kan købe frugt pulver på økologiske markeder og helsekostforretninger.
  • Frugt pulver er skabt gennem vakuum behandling og frysetørring, eller ved fordampning med lav-temperatur kunstig belysning i et kontrolleret miljø. Lyset fordampning proces, der bevarer en smule mere næringsstof værdi end vakuum behandling. Vakuum-behandlingen opvarmer frugt til 140 grader Fahrenheit til en anden i løbet af sublimering, som sænker næringsstof indhold lidt.

Advarsler

  • Hvis du har en gluten allergi, skal du bruge xanthangummi kun, hvis den pakke hedder, at det ikke var behandlet med udstyr, der er også brugt til at behandle fødevarer, der indeholder gluten.
  • Du kan ikke rehydrere frugt pulver til brug som en drink-mix eller smagsstoffer; det bevarer sin pulveriseret form, når det er vådt.

Om Forfatteren

A. J. Andrews arbejde har optrådt i Mad og Vin, Fricote og "BBC Good Food." Han bor i Europa, hvor han bager med vild gær, mælk geder ost og forbereder sig til Retten i Master Sommeliers niveau II eksamen. Andrews har modtaget formel uddannelse på Le Cordon Bleu.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære