Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Bruge Baby Gulerødder til Juicing

Gulerødder-endda baby-sort-er fuld af beta-caroten, som hjælper med til at bevare synet, holder fordøjelseskanalen kører glat og forebygger tør hud. De indeholder også kalk, som styrker intestinal vægge, tænder og knogler. Hertil kommer, gulerødder indeholder vitaminer B, C, D, E og K. Juicing baby gulerødder er en glimrende mulighed for at tilføje flere grøntsager i din kost.

1

Vask og skræl baby gulerødder, hvis det er nødvendigt.

2

Skær gulerødderne i små en-tommer stykker.

3

Tryk på den baby gulerødder gennem en saftpresser. Hvis du ikke har en juicer, du kan kaste din baby gulerødder i en blender med 2 kopper vand og blend til 2 minutter.

4

Position en skål under en si og hæld gulerødder i sien, hvis du har valgt at blande dem. Tryk på dem for at presse deres saft i en skål.

5

Chill gulerod juice i køleskabet i et par timer og tjene.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Kniv
  • Saftpresser eller blender
  • Si
  • Skål
  • Smagsforstærkere som grapefrugt, vanille, muskatnød eller æbler

Tip

  • Bland gulerødder med andre grøntsager og frugter som grapefrugt eller æbler til at tilføje smag til din juice. Du kan også tilføje kondenseret mælk, krydderier såsom muskatnød eller vanille ekstrakt.

Advarsel

  • Go Ask Alice! advarer om, at grovheden af gulerødder er en del af deres værdi. Dit fordøjelsessystem kræver fiber-rige fødevarer og bulk for at køre ordentligt. Hvis du forbruge frisk juice ofte, skal du sørge for at spise mindst to høj-fiber fødevarer, som hele kerner, rå frugt eller rå grøntsager, hver dag. Gulerod juice er ofte en koncentreret kilde til sukker, så sørg for at drikke det i moderate mængder.

Om Forfatteren

Steg Erickson har været en professionel skribent siden 2010. Hun har specialiseret sig i fitness, forældre, skønhed, sundhed, ernæring og spare penge, og skriver for flere online-publikationer, herunder Krazy Kupon Dame. Hun er også forfatter og mor til tre.

Foto Credits

  • Billeder.com/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære