Sund Kost >> Ernæring

USDA Protein Krav i Gram

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret 14 December 2018

Protein krav kan være forvirrende, fordi de er rapporteret i en række forskellige måder. Du kan bestemme dit protein behov i henhold til kropsvægt eller ved hjælp af den enkle værdi af gram per dag, som er pålidelig for de fleste sunde og raske mennesker. Bare husk, at dit protein behov kan ændre sig under forskellige omstændigheder, afhængig af aktivitetsniveau og sundhed status.

USDA Retningslinjer

Retningslinjer for mængden af protein du har brug for, er udgivet af U.S. Department of Agriculture, men den egentlige anbefalinger er bestemt af en nonprofit organisation. Den AMERIKANSKE regering oprettede National Academy of Sciences på at yde uafhængig rådgivning om videnskabelige spørgsmål. Institut for Medicin falder i regi af National Academy of Sciences og en arm af IOM -- Food and Nutrition Board -- fastlægger retningslinjer for ernæring. Afhængigt af den ressource, du hører, du kan se protein krav, der er knyttet til en af disse grupper, men de bruger alle den samme information.

Protein Krav

Daglige protein krav i gram er rapporteret i to måder: anslået gennemsnitlig krav, eller ØRE, og anbefalede daglige dosis, eller RDA. ØRET er det beløb, der er nødvendige for at opfylde protein krav på halvdelen af alle raske mennesker, der henviser til, at det anbefalede daglige indtag er det beløb, der er nødvendigt for at opretholde sundhed 97 til 98 procent af personer i grupper efter alder og køn. Den daglige ØRE for voksne er 0.66 gram protein for hver 2 pounds af vægt. ADT for voksne mænd og kvinder er 0,8 gram protein for hver 2 pund af legemsvægt. RDA er normalt rapporteret som en enkelt værdi, hvilket gør det til det letteste at bruge. RDA for kvinder er 46 gram dagligt, mænd har brug for 56 gram protein dagligt.

Individuelle Hensyn

RDA og ØRE udgør den mængde af protein, at raske mennesker har brug for, men de krav, der ændres i henhold til individuelle forhold. Kvinder, der er gravide eller ammende bør indtage 71 gram protein dagligt. Du kan have brug for ekstra protein, hvis du deltager i sport eller nogen form for træning eller fysisk aktivitet. Beløbet varierer, afhængigt af intensiteten og hyppigheden af uddannelse, men som en generel retningslinje, er den anbefalede daglige dosis er 1 til 1,8 gram per 2.2 kilo kropsvægt, ifølge Iowa State University. Dit proteinbehov også stige, hvis du har feber, er syge eller har kirurgi.

Sunde Protein Indtag

Nogle gode kilder til protein, såsom rødt kød, er også høj i usunde mættede fedt og kolesterol, så fyld dit behov for protein med magert kød, fjerkræ, fisk og et udvalg af bønner, nødder, grøntsager og fedt-fri mejeriprodukter. Du får 20 til 25 gram protein fra en 3-ounce servering af kød, fjerkræ og fisk. Bønner er de næste højeste kilde, med ca 15 gram protein i et 1-kop, der serverer, og de har fordelen af at være høj i fiber. En kop yoghurt eller mælk er omkring 8 gram, og et æg og 1 ounce af ost, der hver indeholder omkring 6 gram protein.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære