Sund Kost >> Kost

USDA Daglige Føde Krav

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Vægt-kontrol, Information, Netværk rapporterer, at 74 procent af de AMERIKANSKE mænd og 64 procent af de Amerikanske kvinder er overvægtige eller svært overvægtige, hvilket øger kronisk sygdom risici. Derfor, det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Dietary Guidelines for Americans 2010 blev sat på plads for at hjælpe med at guide valg af fødevarer for at mindske fedme-relaterede og andre kroniske sygdomme. Selv om USDA ikke fortælle dig præcis hvad du skal spise hver dag, det giver specifikke anbefalinger til, hvilke typer og mængder af fødevarer du skal indtage på daglig basis. Mængden af hver mad gruppe, du skal spise afhænger af dit daglige kalorie behov.

Kalorie Behov

Din specifikke kalorie behov, er baseret på din alder og aktivitetsniveau. Men USDA vurderer, at de fleste kvinder har brug for på 1.600 2.400 kalorier, mens de fleste mænd har brug for 2.000 til 3.000 kalorier hver dag for at opretholde en sund vægt. Den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute tyder på, at overvægtige kvinder har brug for 1,000 til 1600 kalorier, mens de fleste overvægtige mænd kræver til 1.200 til 1.600 kalorier om dagen for effektivt vægttab.

1,200 Kalorieindhold Kost

Hvis du spiser på 1.200 kalorier om dagen, vil du sandsynligvis tabe sig. Men, kan du stadig få alle de næringsstoffer, din krop har brug for til at holde sig sund ved at følge USDA daglige behov for fødevarer. Baseret på disse retningslinjer, når de spiser på 1.200 kalorier mål for 1 kop af frugt, 1.5 kopper af grøntsager, 4 ounces af korn, 3 ounce af protein fødevarer, 2.5 kopper af mejeriprodukter, 4 teskefulde af olier og 121 ekstra kalorier hver dag. Dine ekstra kalorier kan komme fra fødevarer af dit valg, og kan endda indeholde kalorier fra faste fedtstoffer – usunde fedtstoffer -- eller tilsat sukker. En skive brød eller en halv kop ris eller pasta er klassificeret som 1 ounce fra korn gruppe, i henhold til USDA. Eksempler på fødevarer fra protein foods group omfatter magert kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, æg, soja produkter, nødder og frø.

2,000 Kalorie Diæt

For en 2,000 kalorie diæt, USDA tyder på, at spise 2 kopper af frugt, 2.5 kopper af grøntsager, 6 ounce af korn, 5,5 ounce af protein fødevarer, 3 kopper af mejeriprodukter, 6 teskefulde af olier og 258 ekstra kalorier hver dag. Eksempler på sunde fedt i olier gruppe omfatter vegetabilske olier, nødder, olier, oliven og raps olier, avocado, oliven, peanut smør, nødder og frø. Da nødder og frø er rige på protein og sunde fedtstoffer-og også en del af den protein foods group -- kan du tælle dem med som et protein mad eller en olie, når det kommer til planlægning af dine måltider.

3,000-Kalorie Kost

Aktive mænd og atleter kan kræve, at omkring 3.000 kalorier om dagen for at opretholde en sund vægt. Hvis du spiser 3.000 kalorier om dagen, USDA anbefaler at sigte efter 2,5 kopper af frugt, 4 kopper af grøntsager, 10 ounces korn, 7 ounce af protein fødevarer, 3 kopper af mejeriprodukter, 10 teskefulde af olier og 459 ekstra kalorier hver dag.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære