Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvilke Typer af Fødevarer, Du Spiser for at Være en Cheerleader?

Cheerleading tager en ekstraordinær mængde af udholdenhed, og de fødevarer, du spiser, er af afgørende betydning for at bevare energi i hele praksis og spil. Valg af næringsstof-tætte fødevarer, der forsyner din krop med den energi, du har brug for at lære dine rutiner, praktisere dem og udføre dem i løbet af spillet tid. Mens du ønsker at opretholde en sund kropsvægt, du har brug for et bestemt antal kalorier fra bestemte typer af fødevarer for at opretholde dit energi niveau.

Fylde Op på Kulhydrater

Mellem 55 og 60 procent af din daglige kost, som cheerleader bør være i form af kulhydrater, ifølge William Jones, forfatter af "Performance Spise." Kulhydrater fungerer som den primære brændselskilde i din kost, og hvis du ikke får nok kvalitet, kulhydrater, du er mere tilbøjelige til at få hurtigt træt og føler sig træt. Kulhydrater er især vigtigt for varighed begivenheder, i henhold til Colorado State University Extension. Varighed arrangementer kan omfatte lange cheerleading praksis eller en serie af forestillinger i løbet af en sports-spil. Fokus på komplekse kulhydrater, som fordøje langsommere og er normalt højere i fiber. Hel-hvede, pasta, kartofler og hele korn korn er eksempler på nærende komplekse kulhydrater for atleter. Mælk og frugt er også sundt valg, selvom de er simple kulhydrater, så de fordøje hurtigere.

Tilføj Masser af Protein

Femten til 25 procent af din daglige kost bør bestå af protein, Jones noter. Det er generelt anbefales det, at atleter spiser mellem 1,2 og 1,4 gram protein per kilo kropsvægt. Et kilogram er lige til 2,2 kilo. Protein giver din krop med en anden kilde af energi, så du har den udholdenhed til at lære nye rutiner og udføre dem. Protein spiller også en rolle i muskel dannelse og muskel vedligeholdelse, der er nøglen til den anstrengende aktiviteter, såsom vejrmøller og spring, der kræves af en cheerleader. Muskelmasse også øger dit stofskifte, noter Lindsay Brin, et trænings og ernærings-ekspert og tidligere St. Louis Rams cheerleader. Magert kød, fisk, bønner, tofu, nødder og frø er alle sunde kilder til protein.

Indeholde Små Mængder af Fedt

Mindst 15% af din kost skal være i form af sunde fedtstoffer, anbefaler Colorado State University Extension. Umættede fedtstoffer, såsom dem, der findes i avocado, nødder, frø, oliven olie og fede fisk som laks, er dit bedste valg, når det kommer til at få nok fedt. Undgå mættet fedt og transfedt, som findes i fast, stegte fødevarer, fedtholdige animalske fødevarer, og mange emballerede og forarbejdede snacks, fordi de kan forlade dig følelsen træg.

Vigtige Mikronæringsstoffer

B-vitaminer er vigtige, fordi de hjælper din krop gøre energi fra den mad, du spiser. Mange sunde kulhydrater, såsom fuldkorn og protein fødevarer, såsom magert kød, der indeholder tilstrækkelige mængder af B-vitaminer. Undtagelse for kvindelige sportsfolk, riboflavin, som mange kvinder bliver mangelfuld i, i henhold til Colorado State University Extension, selv om dette er normalt ikke et problem for mandlige atleter. Drikke mælk for at øge dit indtag af riboflavin. Spise fødevarer rige i kalium, såsom frugt og grøntsager, fordi de vil hjælpe dig med at holde en sund balance af elektrolytter, mens du øve og udføre. Hvis du er en kvindelig atlet, du også har brug for masser af jern, fordi du kan blive mangelfuld, når du har menstruation. Magert kød, bønner og berigede korn er sunde kilder til jern.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Purestock/Purestock/Getty Images
ADVERT

Mest populære