Sund Kost >> Sunde Måltider

Typer af Fødevarer at Spise på P90X Workout

Ernæring del af P90X -- en 90-dages fitness og kost program-ændringer, der er baseret på de krav, de tre faser af træning. Dette er så, at de fødevarer, du spiser fortsætte med at opfylde dine ernæringsmæssige behov som træning blive mere udfordrende med hver fase, men du kan følge med i enhver fase af ernæringsmæssig program, der er baseret på dine egne ernæringsmæssige niveau. Hvis du er ny til at arbejde ud og få nogle vægt til at tabe, det er typisk at begynde med fase af P90X workout sammen med første fase af den plan for ernæring.

Neddeling Fedt

Fase et af P90X ernæringsmæssige plan kaldes Fat Shredder. Denne fase er designet til at fremme fedt tab, samtidig med at opbygge og vedligeholde muskelmasse. Tilhængere på denne fase spise høj-protein fødevarer er hele korn, frugter og grøntsager. Den Beachbody Corp. refererer til denne fase som "power protein." Tror magert protein, såsom fisk, æg, kalkun bryst, magre udskæringer af oksekød, som mørbrad, kylling bryst og fedtfattige mejeriprodukter. En svamp, der omelet med 1 kop hytteost og 1 kop jordbær er den type morgenmad, du ville spise på denne fase. En typisk middag på denne fase er 6 ounce af hellefisk, 1 kop brune ris, 1/2 kop af asparges.

Øget Energi

Den anden fase af P90X ernæring plan kaldes den Energi Booster. Fordi denne fase er beregnet til at gå sammen med den anden fase af workout plan, som er mere udfordrende end den første, du kan forvente at spise mere kulhydrat fødevarer. Dette er beregnet til at holde trit med den stigende efterspørgsel efter energi i træningen. Protein er stadig i billedet, men du vil spise mere komplekse kulhydrater end i fase et og lidt mindre protein. Du kan forvente at parret magert protein med fødevarer, såsom hel-hvede bagels, havregryn, hele hvede pasta, müsli, hele hvede vafler, søde kartofler og fuldkorn pita brød.

Vedligeholdelse Udholdenhed

Når du kommer op på niveau tre af de ernæringsmæssige plan, du er klar til at skubbe din krop til max og har brug for brændstof for at holde din krop stærk. Den tredje fase af P90X ernæring plan kaldes Udholdenhed Maximizer. På denne fase, som er tilhængere spise fødevarer med højt proteinindhold og lavt fedtindhold. Der er fokus på at forbruge mere komplekse kulhydrater, også. I denne fase vil du spise de samme typer af fødevarer, som i fase to, bortset fra at din tjener størrelser stige for at dække det ekstra behov for kalorier.

Kost Sammensætning

Alle tre faser af P90X ernæringsmæssige plan er lavt i fedt, bestående af omkring 20 procent af dine kalorier. I løbet af fase et, med en vægt på protein, du vil tilstræbe at få 50 procent af dine kalorier fra protein. Fordi det er et fedt-shredding fase, vil du begrænse din kulhydrater til 30 procent af dit samlede kalorier. I fase to, protein består af 40 procent af dine kalorier, og din kulhydrater rampe op til 40 procent af dine kalorier, mens de resterende, der afsættes til fedt. I fase tre, protein bump ned til 20 procent af dine kalorier og kulhydrater rampe op til 60 procent på grund fase tre af træning er mest udfordrende, og du har brug for flere kulhydrater for udholdenhed.

Referencer (2)

Om Forfatteren

Janet Renee, MS, RD

Janet Renee er en klinisk diætist med en særlig interesse i vægt forvaltning, sports ernæring, medicinsk ernæring terapi og kost tendenser. Hun fik sin Master of Science i ernæring fra University of Chicago og har bidraget til, at sundhed og wellness-magasiner, herunder Forebyggelse, Selvstændig, Form og Madlavning Lys.

Foto Credits

  • Creatas/Creatas/Getty Images
bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære