Sund Kost >> Sunde Måltider

Typer af Fisk Olie Kosttilskud

Din krop ikke kan producere sin egen omega-3 fedtsyrer. Det betyder, at du er nødt til at få din EPA og DHA -- de to vigtigste fedtsyrer i fiskeolie, der er ansvarlig for sin anti-inflammatoriske og hjerte-sunde effekter-fra din kost eller fra kosttilskud, ifølge MedlinePlus. Hvis du ikke spiser til de to ugentlige portioner af fede fisk, der anbefales af American Heart Association, er du muligvis nødt til at tage et supplement. Ikke alle fisk olie kosttilskud er skabt lige.

Fiskeolie Softgels

Bløde gelatine-kapsler, eller softgels, giver en praktisk og transportabel måde at tage flydende medicin og fiskeolie. Softgels øge den hastighed, hvormed forbindelser er absorberet, og stilles til rådighed for brug af din krop, ifølge en 2011-artikel i "International Journal of Pharmaceutical Sciences Gennemgang og Forskning." Du kan være mere kompatibel med en fiskeolie supplement regime, hvis du tager det i softgel form, takket være nem at sluge -- forbedret absorption betyder lavere doser og mindre kapsler -- og fravær af smag i forhold til hard-shell-kapsler og tabletter. Hvis du undgå animalsk gelatine, dyre-gratis erstatninger er til rådighed; men, flydende fiskeolie kan være nemmere at finde og billigere.

Flydende Fiskeolie

Fiskeolie i flydende form giver flere omega-3 fedtsyrer i en mindre portion end kapsler, ifølge en 2011-artikel i "Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition." Dette er især vigtigt, hvis du forsøger at nå de terapeutiske dosis for anti-inflammatoriske effekter, som kan medføre at tage 10 eller flere kapsler dagligt. Hvis du har spørgsmål om smag af flydende fiskeolie, kan de blive gendrevet af resultaterne af denne undersøgelse. Forskere i stikprøven, flydende fiskeolie på ældre voksne, der fandt kosttilskud acceptabelt i smagen.

Emulgeret Flydende Fiskeolie

Emulgeret flydende fiskeolie kosttilskud forbedre fordøjelse og absorption af EPA og DHA. Emulgeret fisk olie, der absorberes hurtigere og til en bredere omfang end indkapslet fisk olie i en undersøgelse offentliggjort i "Journal of den Amerikanske Diætetiske Association" i 2009. Dette kan være fordi emulgeret fiskeolie er allerede brudt ned i meget små dråber, stigende areal for fordøjelse i maven og absorption i tyndtarmen. Emulgerende kan også forhindre, at fishy smag og fishy bøvser, der er forbundet med fisk olie kosttilskud, især hvis de kosttilskud, der er krydret.

Fisk Olie Tillæg Anbefalinger

Hvis du har hjerte-kar-sygdom eller ikke spiser fisk, American Heart Association anbefaler, at du tager 1 g EPA + DHA fra fiskeolie kosttilskud under pleje af din læge. Til lavere triglycerid niveauer i dit blod, så tal med din læge om at tage 2 til 4 gram EPA + DHA fra kosttilskud. Antallet af softgels eller mængden af væske eller emulgeret væske, du skal tage for at opfylde disse anbefalinger afhænger af koncentrationen af EPA og DHA i tillægget. Kig efter en fiskeolie supplement, der giver mellem 2-1 og 1-2 forhold af EPA til at DHA, anbefaler 2004 en artikel i "Cleveland Kliniske Journal of Medicine."

Om Forfatteren

Amy Lang Carrera er en registreret diaetetiker i Los Angeles, der har været skrevet siden 2007 for sådanne publikationer som Insider, På den Anden Side og Gigt i Dag. Hun er uddannet ernærings-støtte behandleren og hendes forfatterskab beskæftiger aktuelle forskning for at skabe evidensbaserede oplysninger om ernæring. Carrera har en master of science grad i ernæring fra California State University Northridge.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære