Sund Kost >> Sunde Måltider

Er en Kalkun Sandwich Sund

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret November 27, 2018

Hvorvidt en kalkun sandwich er sundt afhænger af, hvad du har lagt i det. Del størrelsen er også vigtig, da for stor en sandwich kan give dig flere kalorier, end du har brug for. Halvdelen af en sandwich lavet af en skive fuldkornsbrød og 2 unser af kalkun med sennep indeholder omkring 200 kalorier. Din sandwich vil blive sundere, hvis du kan tilføje nogle grøntsager, og mere mættende.

Brød

Brød indeholder kulhydrater du har brug for energi, så godt som fiber-til at hjælpe med at holde dit fordøjelsessystem fungerer korrekt. De sundeste valg for brød til sandwich er de lavet med 100 procent fuldkorn. Du behøver ikke at holde fast i de traditionelle sandwich brød selv, du kan tilføje sort ved hjælp af ruller, wraps, pitabrød, tortillas, bagels, kiks, flade brød eller engelske muffins. Brød med mere fiber vil være mere fylde, så mål for et brød, der har mindst 3 g fibre pr skive.

Kød

Tyrkiet giver protein til at hjælpe med at holde dig fuld og essentielle aminosyrer, så din krop kan gøre de proteiner, den har brug for. Når det kommer til tyrkiet, som du bruger til din sandwich, det er bedre at bruge friske skiver kalkun kød i stedet for frokost kød eller kød fra deli. Frokost, kød og delikatesse kød tendens til at indeholde mere natrium og kan også indeholde mere fedt, afhængig af hvilken del af tyrkiet, som du bruger til din sandwich. Ikke indlæse op din sandwich med kød; holde sig til ikke mere end 2 ounces, så du har masser af plads til andre, sundere ingredienser.

Frugt og Grøntsager

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at halvdelen af din tallerken være fyldt med frugter og grøntsager i hvert måltid, så de giver en bred vifte af essentielle vitaminer og mineraler. Tilføjelse af frugt grøntsager til din sandwich er en fantastisk måde at opfylde dette mål. Du behøver ikke at holde sig til salat, tomat og løg selv. Æble -, pære-og tranebær alle gå godt med tyrkiet, og du kan også indeholde befæstelser som avocado, agurk, revet gulerødder, peberfrugter, radiser, selleri, spinat eller andre grønne, bladgrøntsager.

Tilbehør

Mange mennesker kan lide at tilføje nogle type af krydderi til deres sandwich. Sennep og hummus er både sundere valg end mayo. Pesto, salsa eller frugt relish er også gode muligheder for en kalkun sandwich. Hvis du ønsker en lidt mere knas, nødder som valnødder eller pekannødder kan være et godt supplement, og disse giver dig med nogle sunde fedtstoffer samt en række vitaminer og mineraler.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære