Sund Kost >> Kost

Tyrkiet & Kolesterol

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret November 27, 2018

Så længe du ikke spiser hud, alle udskæringer af kalkun har sådan en lav mængde fedt, at de opfylder det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s krav om at være mærket "ekstra lean". Men tyrkiet har stadig nok kolesterol, som en 3-ounce servering af forbrugsstoffer 16 til 25 procent af den maksimale mængde af kolesterol, du bør indtage på en dag.

Tyrkiet Grundlæggende

Fedtstoffer, der anvendes i madlavning indvirkning på kolesterol indhold, så ernæringsmæssige værdier er sammenlignet baseret på kolesterol i rå kalkun. Lys og mørke kød har lignende kalorier og protein, med en skinless, 3-ounce del, der leverer 92 til 97 kalorier og 18 til 20 gram protein. Du får 1 gram fedt i alt og 0,25 gram mættet fedt i en 3-ounce del af lyset kød uden skind. Den samme del af mørke kød er dobbelt mængde af total og mættet fedt. Den tilføjer huden omkring 40 kalorier, øger total fedt med omkring 5 gram og mættet fedt med 1,5 gram i begge typer af kød.

Kolesterol Indhold

En 3-ounce del af skinless lys kød har 48 mg kolesterol, sammenlignet med 67 mg i mørke kød. Den samme del af lyset kød med huden har 57 mg kolesterol, mens det stiger til 74 mg i mørke kød. Hvis du spiser en portion af tyrkiet, der har 70 til 80 mg kolesterol, og du får omtrent den samme mængde af kolesterol som en portion af de fleste udskæringer af oksekød. Tyrkiet er stadig sundere valg, fordi det er betydeligt mindre mættet fedt og færre kalorier end oksekød.

Anbefalet Daglig Kolesterol

Daglig kolesterol indtag bør ikke overstige 300 mg, i henhold til American Heart Association. Baseret på denne retningslinje, et 3-ounce del af lyset kød uden skind forsyninger 16 procent, og uden skind mørkt kød indeholder 22 procent af dit daglige kolesterol. Når du har også spiser hud, får du yderligere 3 procent af den anbefalede daglige indtagelse. Hvis dit kolesteroltal er for højt, eller du har en eksisterende hjerte problem, du bør indtage mindre end 200 mg kolesterol dagligt.

Tips til at Sænke Kolesterol

Kolesterol niveauer i brændt tyrkiet med huden intakt, kan stige med så meget som 20 til 40 milligram. Du kan holde kolesterol så lavt som muligt ved at erstatte smør med lavt fedtindhold valg, og ved hjælp af et rack, der gør det fedt at løbe væk fra tyrkiet. Snarere end rining i tyrkiet med smør eller pan drippings, prøv at bruge en fedtfattig kylling bouillon, eller en blanding af kylling bouillon, vegetabilsk olie og krydderier. Prøv en baste lavet af olivenolie, hvidløg, oregano og timian.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære