Sund Kost >> Kost

Tun Fisk Sundhedsmæssige Fordele

De fleste Amerikanere kan få gavn af at spise mere fisk, og tun fisk gør at øge dit indtag let. Frisk tun kan blive grillet med teriyaki sauce eller citrus salsa for en entree, og dåse tun, der er bekvemt for snacks og enkle, hurtige måltider, såsom tun sandwich, tun, salat og tun gryderet. Friske og dåse tun er både nærende valg, at give en række sundhedsmæssige fordele.

Understøtter Et Sundt Hjerte

Omega-3 fedtstoffer i tun, der kan sænke din risiko for hjerte-kar-sygdom. En 3-ounce del af friske gulfinnet tun, der giver 89 mg docosahexaensyre, eller DHA, og 13 mg eicosapentaensyre, eller EPA. EPA og DHA er de langkædede omega-3 fedtstoffer, som kan sænke blodets triglycerid-niveauer og langsomme dannelse af plak i blodårerne, ifølge Linus Pauling Institute Mikronæringsstoffer Information Center. Omega-3 fedtstoffer, der kan reducere blodpropper og hjælpe med at forebygge slagtilfælde og hjerteanfald.

Kontroller Vægt

En 3-ounce servering af varm gulfinnet tun, der indeholder 25 gram protein, eller 50 procent af den daglige værdi baseret på en 2,000 kalorie diæt, og det indeholder kun 110 kalorier. Valg af tun til din proteinkilde i stedet for fedt kød, som chuck kan gemme kalorier og hjælpe dig med at kontrollere din vægt. Som med alle fødevarer, kalorier, du får fra din tun måltid afhænger af, hvordan du forbereder det. En servering af tun salat med mayonnaise kan have hundredvis af kalorier.

Sænker Blodtrykket

Frisk tun er et naturligt højt kalium, med 448 milligram, og lavt natrium, med 46 milligram i en 3-ounce del. En høj-kalium -, lav-natrium diæt kan hjælpe med at kontrollere højt blodtryk, og Department of Health og Human Services tyder på, at raske voksne får mindst 4,700 mg kalium og ikke mere end 2.300 mg natrium per dag. Tun på dåse er tilsat salt er højere i natrium end frisk tun og tun på dåse uden salt.

Kviksølv i Tun

Tun kan indeholde kviksølv, en miljømæssigt forurenende stoffer, der kan være skadelige for fostre og spædbørn. I gennemsnit, gulfinnet tun og bugstribet bonit er lavere i kviksølv end dåse hvid eller hvid tun tun. Hvid tun, som er relativt høj i kviksølv, og gravide kvinder bør ikke have mere end 6 ounce dåse hvid tun om ugen, ifølge Department of Health og Human Services.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære