Sund Kost >> Ernæring

Triatlet Protein Behov

Triatleter har brug for mere protein end personer, der er fastboende eller endda almindelige motionister til at hjælpe med at opbygge og reparere muskler efter træning. Selv om triatleter har øge protein behov, der er for meget protein kan hindre sportslige præstationer, da kulhydrater er en atlet ' s vigtigste kilde til energi. Den anbefalede daglige dosis, eller ADT for protein er 46 gram for kvinder og 56 gram dagligt for mænd, ifølge Institute of Medicine. De fleste triatleter har brug for ekstra protein.

Protein Krav

Triatleter og andre udholdenhedsatleter, der deltager i en høj-intensitet, tung træning ofte har brug for 0,7 og 0,9 gram protein pr pund kropsvægt dagligt i henhold til Academy of Nutrition and Dietetics. Dette svarer til 112 og 144 g protein per dag for en 160 pund triatlet. Brown University rapporter om, at en atlet krop kun kan bruge op til 1 gram protein pr pund kropsvægt dagligt, eller 160 gram protein per dag for en 160 pund triatlet.

Protein-Rige Fødevarer

Selv om protein kosttilskud er gode, de er også dyre og ikke er stramt reguleret af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration. En triatlet, der kan opfylde alle sit protein behov ved at spise en bred vifte af protein-rige fødevarer i løbet af dagen. Sådanne fødevarer omfatter magert kød, fjerkræ uden skind, fisk og skaldyr, æg, hvide, soja produkter, fedtfattige mejeriprodukter, seitan, bælgfrugter, nødder og frø. For eksempel, Academy of Nutrition and Dietetics rapporter om, at 1 kop fedtfattig yoghurt giver omkring 13 gram protein, 3 ounce af magert hakket oksekød, der indeholder omkring 21 gram, 3 ounces kyllingebryst give 27 gram og 1 kop hytteost indeholder 28 gram protein.

For Meget Protein

At spise for meget protein kan hindre en triatlet ydeevne, og medføre negative bivirkninger som kvalme og diarré. Forfattere af en undersøgelse offentliggjort i 2006 i en udgave af "International Journal of Sport Ernæring og Motion, Stofskifte", foreslår en maksimal sikker indtag af protein 2,5 gram per kilo kropsvægt, eller om 1.14 gram protein pr pund kropsvægt dagligt. Baseret på denne henstilling, en 160 pund triatlet bør undgå indtagelse af mere end 182 gram protein dagligt.

Kulhydrat Behov

Selvom protein er en vigtig del af en triatlet succes, kulhydrater er den vigtigste brændstof kilde for udholdenhedsatleter. Academy of Nutrition and Dietetics rapporter om, at udholdenhed atleter, der deltager i tung træning ved høj intensitet skal 3.2 4.5 gram kulhydrat pr pund kropsvægt, mens atleter, der deltager i løb, der varer længere end fire timer, ofte har behov for 4,5 til 5,5 gram kulhydrat pr pund kropsvægt dagligt. Dette betyder, at en 160 pund triathlet kan kræve, 512 til 880 gram kulhydrat hver dag. Sund, kulhydrat-rige fødevarer for triatleter omfatte fedtfattig mælk og yoghurt, hele korn, bælgfrugter, frugt, grøntsager, nødder og frø.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære