Sund Kost >> Kost

Samlede kalorieindtag for Mænd

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Et menneskes samlede kalorieindtag bestemmer hans kropsvægt. Desværre, der er mindre end 27 procent af AMERIKANSKE voksne mænd over 19 år, er i en sund kropsvægt, i henhold til Vægt Kontrol. Vide, hvordan man vurdere din kalorie behov og regelmæssigt for at overvåge din vægt kan hjælpe dig med at opnå eller vedligeholde en sund kropsvægt.

Ideel kropsvægt og BMI

Til at hjælpe med at bestemme, hvis du spiser den rette mængde af kalorier, beregne dit body mass index, eller BMI, ved at gange din kropsvægt i kilo med 703, dividere med din højde i cm og dividere med din højde i inches igen. I henhold til den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute, din vægt er inden for det normale område, hvis din BMI mellem 18.5 og 24.9. Ifølge University of Washington, ideelle vægt for mænd er bestemt ved at tilsætte 106 pounds for de første 5 meter af højden til 6 pund for hver ekstra inch over 5 meter. Tilføje 10 procent til et stort billede, og trække 10% for en lille indrammet mand. For eksempel, en 5-fods-8 mand bør ideelt set vejer 139 til 169 kg. Da muskler vejer mere end fedt, muskel-atleter kan overstige disse generelle vægt retningslinjer og stadig være sund.

Kalorie Behov

Hvis du er på en sund kropsvægt, kan du følge de generelle kalorieindhold retningslinjer for at afgøre, dit kalorie behov. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporter om, at de fleste mænd har brug for omkring 2.000 til 3.000 kalorier hver dag. Efter et 2012 undersøgelse offentliggjort i "Mad og Ernæring Forskning," de fleste mænd har brug for 13 til 18 kalorier pr pund legemsvægt hver dag, afhængigt af deres aktivitetsniveau. For eksempel, en 170 pund mand skulle 2,210 at 3,060 kalorier hver dag for at opretholde en sund vægt. North Carolina State University, der rapporterer, at mandlige atleter har brug for 20 kalorier pr pund kropsvægt til at opretholde deres kropsvægt, og op til 27 kalorier pr pund legemsvægt hver dag for at øge muskelmassen.

Overvejelser til Vægttab

Hvis din BMI er på 25 eller højere, og du ønsker at tabe sig, en reduceret kalorieindhold kost kan være rigtige for dig. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, at reducere dit kalorieindtag med 500 til 1.000 kalorier om dagen, kan hjælpe dig med at tabe omkring 1 til 2 pounds per uge. Det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services-rapporter, at overvægtige og fede mænd har ofte vægttab succes, når følgende 1,200 - til 1600-kalorie måltid planer. Vejer dig selv hver uge, vil hjælpe med at afgøre, om eller ej, din vægt tab planen er effektiv.

At Tælle Kalorier

At tælle kalorier vil hjælpe med at bestemme, hvis dit samlede kalorieindtag er relevante for din vægt mål. For at gøre dette effektivt, skrive ned i detaljer alt, hvad du spiser og drikker i løbet af dagen; registrering af specifikke beløb i tsk, spsk, kopper, ounces eller andre dele. Du kan bruge ernæring etiketter på fødevarer til at bestemme, hvor mange kalorier du indtager. Hvis du kan spise friske fødevarer uden mad, etiketter, kan du bruge en online ernæring database, som det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s National Nutrient Database, til at bestemme dit kalorieindtag.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære