Sund Kost >> Kost

Emner for Ugentlige Vægttab Grupper

Skrevet af Paula Martinac; Opdateret: December 02, 2018

Hvis du har tilmeldt dig eller påbegyndt et ugentligt vægttab gruppe, du har lavet en smart beslutning. Mennesker, der deltager i møder eller få hjælp af andre til at støtte deres vægttab indsats har mere succes med at holde overskydende pounds off end dem, der forsøger at gå enegang, i henhold til American Psychological Association. For at holde tingene interessante, din vægt-tab gruppe kan vælge et nyt emne at diskutere, hver uge, for at øge tilliden og dele oplysninger.

Stress Spise

Halvdelen af alle Amerikanere erkende, at de engagerer sig i stress spise – nå for mad, når de er under the gun, ifølge en November 2013 artikel om Boston ' s WBUR CommonHealth hjemmeside. Hvordan du forholder dig til mad, når du føler dig stresset gør et godt emne for et vægttab gruppe. Deltagerne kan dele om stress gør dem mere tilbøjelige til at spise for meget tankeløst, springe måltider, få fat i en usund fastfood eller nå til komfort fødevarer som cookies og chips. De kan derefter brainstorme ideer til mere positive måder at håndtere stress i deres liv, såsom dyb vejrtrækning, motion, du taler med en ven eller meditation.

Sætte Mål

For anden uge emne, gruppen kan diskutere, hvordan at sætte doable vægttab mål. Gruppen kan gennemgå standard formel for S. M. A. R. T. (Strategisk, Målbare, Opnåelige, Realistiske og tidsbestemte) mål. Gruppens medlemmer kan hver skrive en S. M. A. R. T. mål for ugen som, "jeg vil tage en rask gåtur i 30 minutter, tre dage i denne uge." At dele de resultater, der kan hjælpe medlemmerne med at forfine deres mål og forpligte sig til dem, indtil det næste møde.

Opskrift Swap

En anden ugentlig session kunne fokusere på at indsamle opskrifter på sund mad til at dele med andre medlemmer. Hver deltager kunne forpligte sig til at finde og fotokopiering fem opskrifter, der synes sund -- og så forklare, at den gruppe, hvorfor hun valgte disse opskrifter. Den diskussion kunne fokusere på de kriterier for en sund opskrift og hurtige og nemme retter til vægttab.

Succeser og Udfordringer

Deling af strategier, der hjalp medlemmer tabe pounds og inches kan være til gavn for hele gruppen. For eksempel kan et medlem kan fortælle, hvordan hun havde succes med at opfylde hendes mål at gøre mere hjemmelavede måltider, fordi hendes partner og børn slog i med tilberedning af mad. En anden kan forklare, at han mødte sin øvelse mål, fordi han er ansat en fitness buddy. Omvendt, medlemmer kan diskutere de hindringer, de møder, når de forsøger at tabe sig som at skulle arbejde i mange timer, eller at tage sig af en ældre forælder – og så brainstorme måder at prøve at overvinde dem.

Om Forfatteren

Paula Martinac har en Master of Science i sundhed og ernæring uddannelse fra Hawthorn Universitet, med fokus på sund aldring, forebyggelse af kræft, vægt, kontrol og håndtering af stress. Hun Bord Certificeret i holistisk ernæring og en Certificeret Mad og Ånd Praktiserende læge, og har skrevet udførligt om ernæring til forskellige hjemmesider.

ADVERT

Mest populære