Sund Kost >> Sunde Måltider

Top Grøntsager til at Tage med til Frokost

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 19, 2018

Grøntsager er en nærende kilde til vitaminer og mineraler, der understøtter din sundhed og hjælpe med at forhindre sygdom. Hvis du pakker din egen frokost, det er simpelt at inkludere en portion eller to af farverige grøntsager. Du har brug for bærbare grøntsager, der holder godt, men gå ud over den indlysende, gulerod og selleri pinde til at få et væld af næringsstoffer i din kost.

Næringsstoffer

En portion grøntsager forsyner dig med en sund dosis af fiber, der hjælper med at holde dig fuld og kan skære din risiko for at visse sundhedsmæssige betingelser, såsom hjertesygdomme. Grøntsager levering kalium for at hjælpe med at opretholde et sundt blodtryk, og A-vitamin, som understøtter eye sundhed og et stærkt immunsystem. Du får også en god mængde af C-vitamin er et næringsstof, som kan styrke dit immunforsvar og fremmer sunde tænder og tandkød. Grøntsager indeholder antioxidanter, der hjælper med at ødelægge de frie radikaler i din krop. Frie radikaler er skadelige stoffer, der kan øge din risiko for hjertesygdomme og visse former for kræft.

Grøntsager med Dip

At spise grøntsager sticks med fedtfattig dip er en nærende måde at integrere grøntsager i din madkasse. Broccoli eller blomkål buketter og bell pepper strips holder godt i flere timer. Snap ærter, druer, tomater og agurk skiver er sunde muligheder, som ikke vil forkæle før frokosttid. Pack en lille, lukket beholder med lavt fedtindhold ranch dressing eller hummus til at dyppe grøntsager i. Plain yoghurt krydret med tørret dild er en anden sund dip mulighed for, at leverancerne calcium og protein.

Grøntsager Salater

Salater kan være en fedtfattig måde at fylde dig op, og en sund vegetabilsk salat forsyner dig med en generøs mængde af ernæring som godt. Kombinere romaine salat med din favorit hakkede grøntsager, såsom tomater, løg, gulerødder og agurker. At medbringe en beholder af fedtfattig salat dressing til at støvregn på salaten, lige inden du spiser det. Bland majs, sorte bønner, jalapenos og hakkede rødløg til at gøre en salat høj i fiber og protein. Tilføj en lille beholder med olivenolie til din madkasse, og dryp det på salat, før du spiser. Rør sammen peberfrugt, løg, broccoli, blomkål og kalamata oliven til en lav-kalorie salat høj i A-vitamin og kalium.

Yderligere Ideer

Lag friske grøntsager i en deli kød eller ost sandwich. Tomater, agurker, peberfrugt strimler og spinat blade kan forbedre smag og ernæring i en sandwich. For at forhindre, at din sandwich fra at blive klæg, pakke grøntsager hver for sig, og tilføje dem til din sandwich, når det er tid til at spise. Tilsæt hakkede grøntsager til lav-natrium dåse suppe. Når du er klar til at spise frokost, varm suppe ifølge pakken retninger og derefter drys med hakkede tomater, løg, gulerødder og selleri. Hak grøntsagerne i god tid, og opbevare dem i køleskab til at gøre forberedelse hurtig og nem.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære