Sund Kost >> Andre

Top Pasta Opskrift Ideer af Form

Oversigt

Retter med pasta retter, og børn pick-up, som fornuft, når de er meget unge. Så at have et arsenal af pasta opskrifter, der kræver forskellige former kombineret med en bred vifte af ingredienser, lader du den kiddos på dit hus, og stadig holde det interessant. Men som pasta figurer skal bruges på et utal af måder denne korte af familiens måltider kan tilberedes? Få uddannet om, hvorvidt du har brug for spaghetti eller linguine conchiglie for din sammenblandede, og du vil høre raves alle omkring bordet.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Conchiglie (Skaller)

Conchiglie, eller skaller, fungerer bedst med teatralsk, tyk og tyk tomat - eller pesto-baserede saucer, der klamrer sig til pasta. Jumbo skaller, eller conchiglioni, er perfekt til at fylde med kød, ost, fisk eller skaldyr, som disse krabbe-fyldte jumbo skaller. Skaller er også en gammel standby til pasta salater, da bandagen bliver på pasta og ikke i bunden af skålen.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Fettuccine

Fettuccine Alfredo, med sin rige sauce af fløde, smør, Parmesan ost og krydderier, er DEN klassiske fettuccine skål. Fettuccine er en type af bånd pasta, flade, tykke og lange. Det fungerer bedst med fløde saucer, og det er grunden til at det oftest er stødt på i fettuccine Alfredo. Variationer over dette tema, også arbejde, men hold saucen cremet. En sådan variant er fettuccine med en grundlæggende fløde sauce og skinke.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Spaghetti

Spaghetti med tomat sauce er bare om de mest grundlæggende-og allestedsnærværende-italiensk mad i Usa, med den mulige undtagelse af pizza. Spaghetti er klassificeret som en pasta rod, og det spiller bedst med lys saucer, såsom tomat eller olivenolie og basilikum. Rod pasta har forskellige navne afhængigt af dens tykkelse; andre almindelige versioner er angel hair og glasnudler, som er både tyndere end spaghetti og gå bedst med meget tynd saucer.

Comstock/Comstock/Getty Images

Farfalle

Farfalle er en af pasta verdens mest sjove figurer. Ofte kaldet bow-tie pasta, det fungerer bedst med chunky saucer og i pasta salater ligesom sin fætter conchiglie. I modsætning til skaller, men farfalle tilføjer charme og lune til en skål, du bruger det i en sikker-brand måde at tiltrække dine børns opmærksomhed, selvom det er omgivet af veggies, som det ses her.

Eising/Photodisc/Getty Images

Tortellini

Tortellini er en form for pasta, der kommer fyldt med ost, kød, svampe eller blandinger af disse ingredienser. Det er på sin velsmagende bedst med lys saucer, såsom marinara eller en oliven olie-baseret sauce, garneret med friske bønner, som det ses her. Børn finde tortellini sjov, fordi der er en overraskelse indeni. Bare være sikker på, at en overraskelse er på din kids' liste af favoritter til at holde dem kommer tilbage til mere.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Penne

Polyethylen er et rørformet type pasta, og er en af de mest alsidige typer. Det gør gryderetter synge, gifter sig godt med tykke kød, saucer og viser en salat fyldt med grønne i en skål måltid, som det ses her. Penne rigate, eller polyethylen med kamme, er det bedste valg for en saftige opskrift, da kamme hold saucen godt.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Linguine

Linguine, ligesom sin fætter fettuccine, er et bånd pasta, men det er den tynde af familien. Linguine er oftest set som en kulisse for fisk og skaldyr, som i linguine og skaldyr skål her; pasta er lettere karakter lader smag af fisk og skaldyr skinne igennem, når tungere pasta kan overvælde den. Linguine kan helt sikkert stige til lejligheden, hvis du ønsker at slå det med en kraftigere sauce, dog, og er en god erstatning for fettuccine, når du ønsker en skål, der er en lidt mindre pasta-tung.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Fusilli

Fusilli ligner en proptrækker og tilføjer interesse for hver opskrift du bruger det i. Som conchiglie og penne, denne pasta form, med dets bakker og dale, der passer bedst med chunky, tunge saucer og gryderetter. Det gør også pasta salater velsmagende og interessant ved dens evne til at holde bandagen -- og salat -- sammen, og den usædvanlige se det giver. Det er bare trænger til at blive spist.

Om Forfatteren

Suzanne Topham fik sit første newsroom jobbet som redaktør i 70'erne. Hun tilbragte det meste af sin karriere i St. Louis Post-Dispatch, hvor hun var en kopi bruser chef for de funktioner og nationale/udenlandske skriveborde og en rejse og stil reporter. Hun var også banebrydende position A1 er redaktør for Post-Dispatch. Hun har en Bachelor i Journalistik fra University of Missouri.

ADVERT

Mest populære