Sund Kost >> Sunde Måltider

Top 10 Sundeste Fastfood Valg

Fast food-måltider er berygtet for at være usunde for dig, men der er nogle muligheder derude, der er mere intelligente valg. Mange fastfood restauranter sende deres ernæring oplysninger på nettet såvel som i butikken. Forskning i ernæring fakta for menupunkter til at gøre spise sundt simpelt. Fast food restauranter er at skabe et sundere menu indstillinger, der er tilgængelige for dem, der ønsker at gøre nærende måltid valg.

Pizza Hut Fit 'N Lækker Kylling og Pizza Veggie

To skiver af denne sundere pizza ur på 208 kalorier, 9 gram fedt og 4 gram mættet fedt. Dette er et meget bedre valg end en deep-dish pizza med højt kalorieindhold ingredienser såsom pepperoni, ekstra ost eller pølse.

Panda Express Tangy Rejer

Parret i denne lav-kalorie måltid med en side af blandede grøntsager for kun 260 kalorier og 7.5 gram fedt. Undgå stegt mad på Kinesisk fast food-restauranter, der er højt indhold af fedt og kalorier.

McDonald ' s Chipotle BBQ Snack Wrap

Vælg grillet kylling til denne wrap til 250 kalorier og 8 gram fedt. Denne wrap er høj i protein fra kylling med 16 gram per wrap. Par dette med en side salat til et sundt måltid.

Taco Bell Fresco Bløde Kylling Taco

Taco Bell ' s Fresco Bløde Kylling Taco er hvidt kød, kylling, salat og cheddar ost, alle pakket ind i en mel tortilla. Dette taco er 150 kalorier, 3.5 gram fedt, 11 gram protein og 430 mg natrium. Se efter emner med en masse creme fraiche, ost eller chips, som har tendens til at være højere i kalorier og fedt.

Wendy ' s Chili og Have Salat

En have salat fra Wendy ' s, uden at croutoner med fedt-fri hindbær vinaigrette er kun 70 kalorier. Par din salat med en lille chili til 180 kalorier, 5 gram fedt og 13 gram protein.

KFC Oprindelige Opskrift Kylling Bryst med Panering og Hud Fjernes

Et stykke af denne KFC kylling med en side af grønne bønner har 190 kalorier og 4.5 gram fedt. Tager fra panering og hud hjælper med at skære fedt og kalorier.

McDonald ' s Frugt og Ahorn Havregryn

Hele korn havregryn til morgenmad er et sundt valg til at begynde din dag. Dette havregryn fra McDonald ' s indeholder hakkede æbler, tørrede tranebær og rosiner, og kommer med eller uden brun sukker. Med brunt sukker, denne morgenmad er 270 kalorier. Uden, det er 250 kalorier, 2.5 gram fedt, 5 gram protein og 6 gram fiber.

Metro Roastbeef Sub

En 6-tommer Metro roastbeef sub på hele hvede brød med grøntsager har 290 kalorier og 5 gram fedt. Grænse højt natrium valg, såsom oliven, syltede agurker, bananer, peber og jalapenos. Undgå høj-fedt poster, herunder pepperoni, kødboller, mayonnaise og ost.

Taco Bell Bøf Fresco Burrito Supreme

Dette burrito fyldt med steak, bønner, rød sauce, friske løg, salat og tomater sammen med pico de gallo. Dette burrito indeholder 360 kalorier, 9 gram fedt, 7 gram fiber og 18 gram protein.

McDonald ' s æggehvide Glæde McMuffin

Denne morgenmad sandwich æggehvider, lean Canadiske bacon og hvid cheddar på en hele korn engelsk muffin. En sandwich er 250 kalorier, 18 gram protein og 7 gram fedt.

Om Forfatteren

Amanda Hernandez er en registreret diætist, der har en Master of Arts-grad i familie-og forbruger videnskaber med en vægt på diætetik fra Western Michigan University. Hendes arbejde har været omtalt i "Women' s World" og "Kvindernes Dag" magasiner. Hun skriver til nutritionistreviews.com og har været en ernæring, forfatter siden 2010.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære