Sund Kost >> Andre

Top 10 Tørre Varer Alle Mødre Bør Have

Oversigt

At holde din spisekammer er fyldt med et par grundlæggende giver dig menu fleksibilitet, hvilket er særlig nyttigt, når du ender med at skulle til at lave aftensmad i en fart. Måske, for eksempel, en person behov for at være i nogle praksis eller anden aktivitet-og at nogen ikke lade dig vide i god tid. Disse former for scenarier, der synes at ske regelmæssigt i de fleste husholdninger. Du har måske ikke alle de andre ingredienser på hånden til en bred vifte af sidste-øjebliks-måltid muligheder, men oddsene er gode, har du et par hæfteklammer på hylden for at gøre mindst én spontan middag. I mange tilfælde, et lækkert måltid kan være lavet udelukkende med en blanding af hæfteklammer.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Dåse Tomater

Gryderetter komme i uendelige varianter, og mange opskrifter opkald til dåse tomater eller tomat sauce som en grundlæggende ingrediens. Hvis du også har en form for pasta i pantry, løg, grøn peber og nogle form for ost, kan du finde en opskrift, der opfordrer til, at disse elementer. Eller hvis du er en erfaren kok, kan du bare fløj det og gøre op din gryderet opskrift, som du går sammen.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Bønner

En dåse bønner kan blive til mange ting: svinekød, bønner, chili, bønner og ris ... listen er lang og fuld af varm mad. Chili, for eksempel, brug kun bønner, dåse tomater eller tomat sauce og krydderier til meatless række; tilsæt hakket oksekød, hvis du ønsker det con carne. Toppen med revet cheddar til restaurant pizzazz.

Eising/Photodisc/Getty Images

Spaghetti Sauce

Nogle mennesker kalder det spaghetti sauce, mens andre kalder det marinara, men hvad betyder de alle er lækker rød sauce, der gør pasta synge. Bare om nogen pasta, du har i skabet vil gøre i en knivspids. Holde et par forskellige varianter af sauce på hånden -- champignon og løg, basilikum og oregano er blot to af de mange tilgængelige valg. Læge det op med krydderier, og derefter tjene det med stolthed -- og på rekord tid.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Flaske Salat Dressing

Hvis det er sommer, en stor have salat, der gør en let og forfriskende middag. Og når det er den tid på året, har du sandsynligvis et frisk grønt i massevis i køleskabet. Men de har brug for en lækker dressing til, godt, klæd dem til middag. Holde flere sorter, der er på hånden for at dække alle muligheder. Serveres med lunt brød, fransk, hvis du har det.

Eising/Photodisc/Getty Images

Tun

Tun kommer i en dåse og holder for lang tid på den hylde, der, når du har brug for noget hurtig protein. Og er det alsidige. Tun salat kan bruges til tun smelter på engelske muffins, toppet med ost og sat under slagtekyllinger, indtil osten er smeltet. Eller bruge den i en sandwich eller som kold tun salat, fantastisk som fyld i hjemmeavlede tomater til en let og hurtig varm-vejr måltid.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Peanut Butter

Jordnøddesmør -- det er ikke kun for PB&J, selv hvis der er en af dens bedste anvendelse. Det er også praktisk til snacks, der er gemt i selleri sticks eller smurte på kiks. Du kan selv gøre en sund frokost ud af det, ved at sprede det på hvede tortillas, derefter tilføje skiver banan. Og glem ikke: Peanut butter kan være den bedste take-det-med-dig næring nogensinde. Bare sprede det på brødet og gå.

Eising/Photodisc/Getty Images

Pasta

Pasta kan bare være stjernen i alle hæfteklammer, da det blander sig med så mange andre for at lave et dejligt måltid mad. Du kan bruge det varmt eller koldt, med kød eller uden, bagt, eller blandet med en sauce og serveres straks. En lækker mulighed er en pasta gryde med cheddar ost og chucks af skinke -- rigtig comfort food.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Ris

Ris, som pasta, danner grundlag af mange retter, der kan blive pisket op fra ingredienser, du har på hånden. Det er også en hyppig side parabol, blandet med sauteret svampe og grønne løg og krydderier. Bringe smag af New Orleans hjem ved at gøre classic jambalaya med rejer, kylling og Andouille pølse, krydderier og grøntsager. Ingen rejer, kylling eller pølser? Ikke noget problem. Erstatning skinke eller bacon, og det er meget ligner den ægte vare.

Eising/Photodisc/Getty Images

Olivenolie og Eddike

Oliven olie og en bred vifte af eddike -- estragon og rødvin er lige et par ledige-er central for at forvandle din hæfteklammer i et måltid, der får raves. Uanset om det er kold pasta salat eller en sovs af olivenolie og basilikum over spaghetti, olie og eddike er afgørende for resultatet.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Krydderier

Som enhver kok vil fortælle dig, det er alt i krydderier. Noget intetsigende og kedeligt, bliver til en spektakulær med den helt rigtige mængde af timian, basilikum, spidskommen, tørret sennep, chili pulver, Cajun eller Sydvestlige seasoning mix. Og det er ikke kun tørrede krydderier, der er vigtige: Worcestershire og soja sauce især yde et markant løft til, hvad du bruger dem i.

Om Forfatteren

Suzanne Topham fik sit første newsroom jobbet som redaktør i 70'erne. Hun tilbragte det meste af sin karriere i St. Louis Post-Dispatch, hvor hun var en kopi bruser chef for de funktioner og nationale/udenlandske skriveborde og en rejse og stil reporter. Hun var også banebrydende position A1 er redaktør for Post-Dispatch. Hun har en Bachelor i Journalistik fra University of Missouri.

ADVERT

Mest populære