Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Tolerere Fisk Olie Kosttilskud

Fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrer, som er gavnlige for din hjerte-kar-sundhed. Ifølge Medline Plus, fisk olie er effektiv til at reducere høje triglycerider i blodet, hvilket kan sænke risikoen for hjertesygdom og diabetes. Men, fiskeolie, forårsager ofte ubehagelige bivirkninger. De omfatter mavesmerter, oppustethed, halsbrand, bøvsen og diarré. Hvis du oplever nogen af disse, skal du ikke give op på fiskeolie. Bare ændre den måde, du bruger den som supplement.

1

Tag den anbefalede dosis. Følg den "brugsanvisning" på fiskeolie supplement label. For eksempel, hvis en ernæringsmæssig etiket siger til at tage 1 til 2 tabletter med et glas vand, portionsstørrelse 2 tabletter. Ifølge University of Maryland Medical Center, voksne bør ikke tage mere end 3 gram omega-3 fedtsyrer fra kapsler per dag, uden at konsultere en læge først. Kontrollere mængden af omega-3 fedtsyrer per portion på ernæringsmæssig etiket.

2

Fryse fisk olie kapsler. Sætte din flaske fisk olie i en forsegles posen og læg det i fryseren. Frysning af fisk olie kapsler sinker udgivelse i din mave, hvilket kan reducere ubehagelige bivirkninger.

3

Har dine fisk olie tillæg under eller efter måltidet. Mad i maven kan hjælpe bremse optagelsen af fiskeolie, og dermed reducere bivirkninger. I henhold til MayoClinic.com, gastrointestinale bivirkninger kan reduceres, hvis den fiskeolie, der er taget i forbindelse med et måltid.

4

Starte med en lav dosis og gradvist øge det. Start med én kapsel om dagen, og, hvis det er muligt, at opdele den samlede daglige dosis og tage hver del med måltider.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Fryser
  • Forsegles posen

Tips

  • Prøv at få din fiskeolie fra at spise fed fisk, snarere end ved at tage kosttilskud. American Heart Association og Kostråd for Amerikanerne anbefaler, at du spiser fisk to gange om ugen.
  • Konsultere en læge, hvis du har planer om at bruge fiskeolie til behandling af en lidelse eller en anden medicinsk tilstand.

Advarsler

  • Medline Plus advarer om, at mennesker, der lider af psykiske sygdomme-især depression eller bipolar lidelse -- leversygdom, fisk allergi eller diabetes bør tage særlige forholdsregler, når man tager fiskeolie kosttilskud. Hvis du lider af nogen af disse tilstande, konsultere din læge før brug.
  • Fiskeolie kan interagere med p-piller og nogle lægemidler til behandling af højt blodtryk. Ikke kombinere disse medikamenter med fiskeolie.

Om Forfatteren

Jason Eaton har været en skribent siden 2010, og har bidraget til adskillige tidsskrifter og kliniske tidsskrifter. Han har arbejdet som diætist, pædiatrisk og klinisk forsker i det Forenede Kongerige. Eaton har en Bachelor of Science i ernæring og diætetik, samt en Master i human ernæring.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære