Sund Kost >> Kost

Hvornår Har Småbørn Ændring Af Sødmælk?

Overgangen fra bryst mælk eller formel til hele koens mælk, der typisk finder sted omkring dit barns første fødselsdag. Mens hele koens mælk er ikke så nærende som bryst mælk eller formel i løbet af din babys første år, og den indeholder vigtige næringsstoffer dit barn har brug for, efter at hun er hendes første fødselsdag. Hele koens mælk er ikke altid det bedste valg som dit barn bliver ældre, men fordi det har et højt indhold af mættet fedt og kalorier.

Mælk

Mælk bør være en vigtig komponent i dit barns kost, fordi det indeholder mange af de næringsstoffer, som hun har brug for korrekt vækst og udvikling. Før dit barn bliver 2, sødmælk forsyninger fedt og kolesterol, hun har behov for at opretholde en sund udvikling af hjernen. Sødmælk også leverer dit voksende barn med calcium og D-vitamin for sunde knogler udvikling, samt protein til energi produktion og vækst. Kalorier i sødmælk også bidrage til en sund vækst.

At Skifte

Når dit barn når hendes anden fødselsdag, de fleste børnelæger anbefaler, at du udskifter hele mælk med reduceret fedtindhold eller skimme versioner. I denne alder, dit barn har ikke brug for så meget fedt og kolesterol til udvikling af hjernen, og de kalorier, der sødmælk indeholder, kan bidrage til en usund vægtøgning og fedme. Reduceret fedt og skummetmælk levere lige så meget calcium, D-vitamin og protein som sødmælk, men indeholder væsentligt mindre fedt og kolesterol. Undtagelsen til denne hovedregel gælder, hvis dit barn er undervægtig. Hvis dette er tilfældet, vil din børnelæge måske anbefale, at du fortsætter med at tilbyde dit barn sødmælk til det højere antal af kalorier det indeholder.

Tips

Reduceret fedt og skimme versioner af mælk kan smage forskellige til dit barn, som kan afholde hende fra at drikke dem. Kombinere sødmælk og reduceret fedt-eller skummetmælk i din toddler ' s cup til at starte overgangen. Gradvist fald hvor meget sødmælk, du bruger, så dit barn til sidst drikkevarer kun reduceret fedtindhold eller skimme version. Hvis dit barn ikke vil have almindelig mælk, hæld det over hendes foretrukne korn eller rør det i en skål havregryn. Over tid, vil dit barn sandsynligvis vil vænne sig til den nye smag og drikke, hvad du tilbyder.

Overvejelser

Det kan være fristende at tilføje chokolade eller jordbær sirup til reduceret fedt-eller skummetmælk for at opmuntre dit barn til at drikke det. Mens dette vil ikke skade dit barns sundhed lejlighedsvis disse sirup er høj i sukker. For meget sukker i dit barns kost kan bidrage til vægtøgning og fedme. Hvis dit barn nyder smagen af aromatiseret mælk, prøv at blande 1 tsk chokolade mælk, pulver i hendes bæger i stedet for. Det tilføjer bare en lille mængde af sukker, men kan ændre smag nok, at hun vil være mere villige til at drikke det. Kig efter et pulver, der også indeholder tilsat vitaminer og mineraler for et ekstra ernæring boost.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære