Sund Kost >> Ernæring

Tips om at Undgå Junk Food for Teenagere

Med automater langs væggene ved indkøbscenter, skole, cafeterier serverer slik og lokale fastfood samlinger, der tilbyder cheeseburgers for en dollar, det kan være en smule tricky at undgå junk food som en teenager. Men usunde kostvaner -- og de negative virkninger, de har på kroppen-ofte starter tidligt i livet, så det er bedst at bryde de dårlige vaner, før voksenalderen.

Plan & Pack Videre

Lave en plan, før du forlader huset i morgen-dette vil forhindre dig i at stoppe ved automater eller slentre gennem pizza linje, når du bliver sulten på skolen. Pack en sund frokost, og flere snacks til at tilfredsstille din appetit. Sunde snack idéer yoghurt, streng ost, rosiner, usaltede popcorn, friske frugter og grøntsager med hummus. Følg denne pakke-foran planen på weekenden. Spise, før du forlader huset, og derefter kaste et par sunde snacks i tasken til at nyde, mens du er shopping eller socialt samvær.

Sæt Mål

Indstilling af kort-og langsigtede mål for dig selv er en stor kilde til motivation. Et langsigtet mål, kan omfatte at miste en sat mængde af vægt, en halvmaraton eller fjerne sodavand fra din kost. Langsigtede mål ofte tage mange måneder at nå, så det er med til at sætte kort-og langsigtede mål i mellemtiden. For en uge, så prøv at skære dit indtag af sodavand i halvdelen, undgå dessert eller spise mindst fem portioner frugt og grøntsager om dagen. Når du nå dine kortsigtede mål, begynde at gøre det til en fast del af din livsstil-og derefter angive en ny kortsigtet mål at arbejde hen imod.

Hold det uden for Rækkevidde

Junk food fristelsen vil være stærk i første omgang, så vil du ønsker at holde det ude af syne, og langt fra at nå indtil dig med at overvinde enhver trang. Ideelt set, du vil være i stand til at tale din familie til at følge en sund livsstil sammen med dig. Men hvis de nægter at give op fedtede chips og chokolade, bede om et kompromis-holde de usunde fødevarer, der er lagret i et bestemt sted, i stedet for i den forreste del af pantry for alle at se.

Finde Alternativer

Cravings vil utvivlsomt opstå, så vil du ønsker at have et arsenal af sunde alternativer til at erobre dem. Når du er savlen over cremet is, støvregn nogle honning eller bland nogle peanut smør i en kølet yoghurt. Hvis du er trang til slik, snack på en håndfuld af de tørrede frugter. Hvis du går glip af salt, knasende chips, munch på et par syltede agurker eller banan peber. Bare finde ud af, hvad der virker for dig-du vil måske blive overrasket over at opdage, at du nyder det sunde alternativ lige så meget som skyldig nydelse.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

Foto Credits

  • BananaStock/BananaStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære