Sund Kost >> Ernæring

Gør Tilapia Har Mere Protein End Kylling?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 21, 2018

Protein er afgørende for din krop, giver dig energi, når kulhydrater og fedt ud at køre, opbygge muskelmasse væv, giver struktur til alle organ væv og spiller en stor rolle i hjernens funktion. Tilapia og mange udskæringer af kylling er magert protein kilder, så du vil ikke nødt til at understrege om at ødelægge din kost. Både tilapia og kylling har omtrent den samme mængde protein, men nogle typer af kylling er lidt mindre. Uanset hvilken du foretrækker, vil du helt sikkert pakke masser af protein i din kost.

Tilapia vs. Kylling

En 3-ounce filet af kogt tilapia har næsten 23 gram protein. Den samme mængde af kogt kylling uden skind bryst tilbyder mere end 26.5 gram af protein – en forskel på blot 3.5 gram. Hvis du foretrækker mørke lår, kød, vil du kun få om 20.5 gram protein fra 3 ounces. Kylling underlår har endnu mere protein ca 25 gram i to trommestikker i alt 3 ounces vægt.

Beløb per Dag

Mængden af protein du har brug for daglig er baseret på en procentdel af din samlede kalorier. Ti til 35% af dit kalorieindtag bør komme fra protein, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010. Fordi protein indeholder 4 kalorier per gram, hvilket svarer til et sted mellem 50 og 175 gram i gennemsnit 2,000 kalorie diæt. Dine behov vil variere afhængigt af din aktivitet, men din læge kan hjælpe dig med at bestemme en nøjagtig indtag.

Holder den Sunde

Selvom tilapia og kylling uden skind er naturligt magert, hvis du belægge dem med olie og dejen dem op, du vil vind op at få langt mere fedt og kalorier, end du havde tænkt dig. Mens prepping din protein entre, frakke i nonstick gryde spray i stedet for olie. Hvis du higer efter en lidt tekstur, skal du rulle stykke fisk eller kylling i krydret rasp og bages på en rygende varm bagepapir. Ikke kun brød krummer tilføje et strejf af tekstur, at de også pakke i næsten 2 gram protein per, en halv ounce.

Få Endnu Mere Protein

Hvis du virkelig ønsker at øge dit protein indtag, laver protein-rige sider til at supplere en grillet filet af tilapia eller brystet af en kylling. En seng af kogte linser i stedet for din sædvanlige side af ris. Linser har næsten 18 gram protein i et 1-kop kogt del versus 5 gram i den samme mængde af kogte brune ris. Lima bønner er en anden solid tilføjelse til din protein indtag. En kop kogte limabønner tilbyder mere end 14.5 gram protein. Selv kogte majroe greens eller kogte artiskokker – både perfekt vegetabilske sider, der hver indeholder omkring 5,5 gram protein per kop.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære