Sund Kost >> Ernæring

Tre Ingrediens, Low-Carb Måltider

I gennemsnit lav-carb diæter har grænserne mellem 50 og 150 gram kulhydrater dagligt, i henhold til MayoClinic.com. Korn, stivelsesholdige grøntsager, frugter og mange forarbejdede fødevarer indeholder nok kulhydrater til at nå 150 gram i et par måltider. Lad aldrig en travl dag med at køre dig til disse kulhydrat bomber, hvis du er på en lav-carb diæt. Med et arsenal af tre ingredienser, low-carb måltid valg, vil du altid få, hvad du behøver at gøre noget velsmagende.

Hakket Oksekød, Kål og Svampe

Sautering magert hakket oksekød med strimlet kål og skiveskårne champignon skaber et mættende måltid. Når sauteret over medium varme, fat i magert hakket oksekød smelter, forebyggelse af kål og svampe fra stikning. Sæson måltid med enkle smagsvarianter så som jorden sort peber og knust rød peber, men udelader salt og færdige saucer. Hvis du har naturligt velsmagende måltider, springe krydderier og fokus på uændret smag af de tre vigtigste ingredienser. Store partier af oksekød, kål og svampe fryse og opbevares i køleskab nå, sikre, at du har nem mad til senere. Et måltid med 3 ounces 95 procent magert hakket oksekød, 1 kop revet kål og 1 kop skivede champignon har 197 kalorier, 6 gram kulhydrater, 2.5 gram fiber, 28 gram protein og 8 gram fedt.

Kylling, Tomater og Spinat

Pergament pose madlavning tager grundlæggende ingredienser som kylling bryst, tomater og spinat, og forvandler dem til et helt måltid. Den måde, du lag de ingredienser, der påvirker, hvordan de smager. For eksempel, at placere kyllingen oven på spinaten lader fjerkræ juice smag bladene. Tomater over kyllingen hjælpe tenderize kødet med deres mild syrlighed. Spise ingredienser almindeligt for en jordnær skål eller drys dem med stærke krydderier som jorden sort peber, citronsaft og granuleret hvidløg. Dreje et stykke pergament i en pose, er enkel. Fold det i halvdelen, omkring de ingredienser, og rul kanterne sammen som toppen af en frokost sæk. Når forseglet, det er klar til at gå i ovnen. Et måltid lavet med 3 ounces udbenet skinless kyllingebryst, seks cherry tomater og 1 kop spinat har 166 kalorier, 5 gram kulhydrater, 2 gram fiber, 28 gram protein og 3 gram fedt.

Rejer, Snap Ærter og Æg

Madlavning rejer, snap ærter og æg kræver rengøring kun et fad, hvis du bruger en damper. Et helt æg i sin shell damper hurtigt, selv når den er placeret i samme kurv som rejer og snap ærter. Du kan også koge æg og sauter rejer med ærter. Når alt er kogt, lad rejer og ærter cool som du kører æg under koldt vand, skræl og skær det. Blanding af de tre ingredienser, der skaber en enkel salat med en naturlig sød smag. Citronsaft, knust rød peber og friske krydderurter vil tage det op et hak, selv om. Et måltid med 10 store rejer, 1 kop snap ærter og et stort æg har 204 kalorier, 12 gram kulhydrater, 4.5 gram fibre, 30 gram protein 6.5 gram fedt.

Æggehvider, Peber og Fetaost

En hurtig kamp i en non-stick eller støbejerns stegepande er en af de enkleste måder at lave en low-carb måltid. Når du bruger mere end ét æg, opt for hvide i stedet for helt at holde dit kolesteroltal under kontrol. Peberfrugt give et subtile krydderi til æggehviderne og feta ost tilføjer cremethed med en mild salt smag. Seks store æggehvider, en halv rød peberfrugt, og 1 ounce af feta ost har 196 kalorier, 6 gram kulhydrater, 1 gram fiber, 26 gram protein 6.5 gram fedt. Du kan altid kombinere æggehvider, peberfrugt og feta i en ramekin og bage dit måltid, hvis du ikke har råd til hands-on tid.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære